Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
18.01.2010
Poruka
69
Virtual PC

Interesuje me kratak opis ovog programa i tutorijal u vezi njegove instalacije ,kao i samog koriscenja (mozda i tutorijal instalacije nekog OS sa njim).Ako neko zna neka postavi - unapred sam mu zahvalan.Ako vec postoji -izvinjavam se ali nisam uspeo da nadjem na ovom forumu!

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Probaj ako hoces operu,meni nikada nije pravila nikakve probleme cak je update extra jednostavan i ne oduzima vreme a mozes je besplatno skinuti direktno sa sajta proizvodjaca 101% bez ikakvih virusa i ostalog smeca.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Interesuje me kratak opis ovog programa i tutorijal u vezi njegove instalacije ,kao i samog koriscenja (mozda i tutorijal instalacije nekog OS sa njim).Ako neko zna neka postavi - unapred sam mu zahvalan.Ako vec postoji -izvinjavam se ali nisam uspeo da nadjem na ovom forumu!

Mislim da nema tutorijala za Virtual Pc.....Medjutim ima po mom skromnom misljenju daleko kvalitetniji alat i rad sa njim...Virtualbox....Instalacija gotovo svih OS u okviru njega ...

Instalacija i aktivacija Windowsa 7 u Windowsu Xp

Startovanje Androida u Windowsu

Instalacija MAC OS X Leopard u Windowsu

itd,itd.........

Odlican tutorijal za Virtual PC.....

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Evo robo i felino imate ovde:
Kod:
[url=http://satelitskeantene.com/shop.html?page=shop.browse&category_id=24]Oprema za kablovsku TV[/url]
Ali stvarno nemogu da verujem da nekom treba pojacivac za kablovsku televiziju koja bi trebalo da ima nabolji signal posto ide preko optike zar je moguce da i tu ima kaubojskih provajdera?:???:
Ja do ove teme nisam ni cuo da postoje takvi pojacivaci jer u mojoj okolini nikada se niko nije zalio na kablovsku...
I Felino da kablovska ide optickim kablovima ali samo do zgrade a dalje se razvodi standardnim koaksijalnim kablovima...

Član
Učlanjen(a)
16.01.2010
Poruka
86
Pokušaću sa Operom,baš mi je glupo da imam samo jedan pretraživač,jer Explorer skoro nikada ne otvaram,presporo učitava.

Član
Učlanjen(a)
05.07.2011
Poruka
1
TP LINK AP client router

Ne znam da li je tema bila pa se unapred izvinjavam a jako mi se zuri da ovo napravim pa ako neko moze da mi da neke korisne informacije bio bih zahvalan.
Ovako:
Koristim PPPoe konekciju na koju se konektujem tek sto ona uzme u obzir moju mac adresu sa wireless kartice e sad da ne bi zvao provajdera da mi menja mac adresu na ap client ruteru prvo zelim da saznam.
Jel' moguce da u ruter nekako unesem signal sa racunara pa da ga sirim dalje i kako?(nema veze sto ce server morati biti upaljen non stop)
Jer znam da ne mogu da ga koristim i za konektovanje i za sirenje signala iako je ap ruter.
image.php

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.294
Mirillis Splash PRO EX player 1.9.0

Instalirao sam ovaj player ali nece lepo da radi,zatrzavaju i slika i zvuk.Ne bih ga brisao jer mi se svidja,podesen je stereo zvuk,slika je na 16:10?Od playera imam jos KM i VLC,da li oni smetaju jedan drugom?Hvala i pozz:vorred:

Član
Učlanjen(a)
06.09.2010
Poruka
62
sta se dogadja

ovako posto mi je destop bio u neredu ja lepo uzmem i sve ikonice koje su bile onako razbacane po desktop-u lepo namestim u red. Sav srecan udjem u Assasians Creed 2 i igram, kad sam izaso iz igre ikonice se vratile onako kao sto su bile kao da ih nisam pomerio......to mi se desava kad udjem u bilo koju igru, sta da radim?

Član
Učlanjen(a)
07.06.2010
Poruka
469
Probaj da smanjis rezoluciju u igricama, nisam siguran da li ce ovo da pomogne, ali meni se desavalo da kada igram sa vecom rezolucijom, on mi razbaca ikonice....
Srecno...

Natrag