Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Pogleaj u Daemon Tools, gde je precica za virtuelne uredjaje odakle se pojavljuje novi meni odakle mozes da dodas novi virtuelni SCSI uredjaj, posto u Daemon Tools mozes da dodas vise virtuelnih DVD ROM-ova i tada to izgleda bas kao i kod tebe na slici.
Ako hoces da ga uklonis, u meniju Daemon Tools idi do tog uredjaja i umesto da montiras odraz, ispod imas opciju da uklonis uredjaj.

Napravio sam video da vidis kako to izgleda, ali je "tezak" 42 MB, pa ne mogu sada da se drndam sa tim, da ga postavljam, mrzi me. Snaci ces se i ovako.

Just simple as that.

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Jdownloader je izuzetno jednostavan da jednostavniji ne moze biti. Kada skines igricu, Jdownloader je obicno sam raspakuje, a ako se to ne desi, mozes i ti rucno, a zatim dobijeni ISO fajl narezes brzinom ne vecom od 2,4x (moze i sporije) preko programa ImgBurn koji je besplatan za preuzimanje i instalaciju.

The Official ImgBurn Website

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
8 inchni woofer ?

Pozdrav

Šta bi u stvari značilo to kada kažu 8 inchni bass ili 7 inchni.

Znam da je inch mjera za dužinu 1 inch=2.54 cm

Da li se to odnosi na promjer membrane ili ipak neka druga karakteristika.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
936
znam da moze da se doda vise uredjaja ali je meni aktivan samo jedan, a on pokazuje dva. kako god ja sam resi problem tako sto sam obrisao daemon tools, kada sam ga obrisao nestali su virtuelni uredjaji i ostao mi samo opticki uredjaj. ponvnom instalacijom daemon toolsa pojavljuje se jedan virtuelni uredjaj kako i treba da bude.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
prvo nek otkopca hard koji ima u kompu i neka zakaci taj sto misli da ubaci cisto da vidi jeli hard dobar. onda ako je ide kabl mora staviti kabl bas od harda sa starog kompa. jer nisu isti kablovi od harda i od roma-a. ovo govorim ako ima vise uredjaja u kompu (romova i hardova )jer problem moze biti ako stavi drugaciji . a inace je poznato da win xp neprepoznaje kombinaciju ata i sata ( drajveri )

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
936
nVidia

imam graficku karticu nVidia GeForce GT220 pa me zanima uz pomoc kog programa mogu da kontrlisem brzinu kulera na njoj, ja inace koristi Windows 7

Član
Učlanjen(a)
18.04.2010
Poruka
1
BIOS ne ocitava Hard disk

ovo mi izbaci kad ukljucim komp...(mozda sam negde progutao koje slovo ja se unapred izvinjavam)...ako moze neko da mi pojasni kako moze to da se popravi..hvala unapred

VIA Tehnologies , 1nc ,VIA VT8237A SATA RAID C8994 BOOT BIOS V1 Copyright (c) VIA Tehnologies, 1nc, All Right reserved ,
237RR100.ROM - FOR RAID

Scan devices,please wat...
No Raid
Ctrl0 Chnl1 Master
Press <Tab> Key into user windows!
if you mast to install limited default partition RAID driver 0PROM creation operation..

Natrag