Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
n3m3sis hvala na odgovoru sad cu probat nadam se da ce uspjet
Dodato posle 18 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
e jos 1 pitanje meni se prije svega toga desavalo da se komp zamrzne,citao sam po forumima da je to zbog pregrijavanja ali tem. je oko 45 stepeni nije se mogao pregrijati tako da neznam do cega je moj procesor je AMD athlon 3000+1.80 Ghz,1gb ram i 256 graficka sad da li postoji neki dijagnostik preko interneta koji bi mogao da ustanovi u cemu je problem ili neko drugo rjesenje molim za pomoc
moras imati racun u banci na koji ce ti se uplacivati novac. odes u banku i trazis da ti daju karticu preko koje mozes vrsiti placanje preko neta. i onda kad dobijes karticu otvoris racun na alert pay ili pey pal . kad dobijes mejl i broj koji ti daju onda otvoris na serveru na koji hoces da uploadas. i to je to. poslije kad nakupis novca mozes novac podici ili uplatiti premium. bez kartice zaboravi, jer mozes skupiti i 100 dolara a nemozes podici, dzabe trud. a ti mozes odmah uploadati dok ti kartica bude gotova .
ma to je citav proces dok nadjes sta je u pitanju, moze biti ram da otkazuje ili sistem ako nisi dugo obarao pa si ga prepunio svim i svacim, valjalo bi onda reinstalaciju, svasta nesto
ma da je bar do sistema nego sam 7 put instaliro u ovom mjesecu jer cesto padne samo se pokaze ona plava slika sa bijelim slovima i nekim brojevima kao kad padne sistem i nece vise da se bootuje pa moram reinstal ponovo a onda sve o5 isto uvek neki errori
ajoj care to ti ne 95% crkao ram, ako ne znas nista tome pametnije bi ti bilo da nosis u servis, to sto si dizao sistem toliko puta samo si skratio hdd-u radni vijek i mozes ocekivati da ce i on riknuti kad tad. reinstalacija sistema se ne smije raditi cesto, to ti je nepisano pravilo
Možda je društvo gore u pravu,ali pusti ti prvo taj tvoj cd na kompu.
Možda je stvarno prazan,odnosno ti nije spržen, da li zbog programa ili dvd roma.onda tek gledaj formate i sl.