Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Svakako je važna pasta i ja potvrđujem jer ne bi je džabe proizvođači stavljali u komponente.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
a mozda ti nabijas postove.
nije ti rekao da bi te postedio tipkanja ili zbog sakupljanja tnx-a nego zato sto je to spam i sto ce ti takvi postovi biti brisani. sad cu ostaviti , a svaki sljedeci ide na reciklazu.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
a mozda ti nabijas postove.
nije ti rekao da bi te postedio tipkanja ili zbog sakupljanja tnx-a nego zato sto je to spam i sto ce ti takvi postovi biti brisani. sad cu ostaviti , a svaki sljedeci ide na reciklazu.

brisi ih, ne skupljam ih, da ih skupljam do sada bi imao 5000 ;) a isto tako ni zahvalnice ne skupljam jer je isto imao 5000 ili 50, svejedno je :) obrisi ovaj spam ;)

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Jesi šta pokušao riješiti ?
Reinstaliraj drivere za grafičku i skeniraj komp da nema neki virus a isto tako provjeri da li imaš instalirane sve potrebne codece.

Ako nemaš instaliraj k-lite codeck pack i miran si.

Javi rezultate ako ne upali da možemo dalje.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
kodeci nemaju veze sa grafikom, to je najvjerovatnije graficka u pitanju. da li ti se to desava samo prilikom igranja igrice ili se inace desava?

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
n3m3sis jesi pročitao da je naveo da mu se dešava i kod gledanja filmova.

Zato sam naveo da provjeri i kodeke ne košta ga ništa :)

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
Činimi se da tačkice nisu uvek na istom mestu, tako da monitor otpada. verovatno je grafička problem. probaj je kod nekog prijatelja ili ubaci drugu kod sebe u komp.

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
Jedino, ako ne želiš pastu između hladnjaka i procesora, moraš dobro ispolirati površinu hladnjaka koa naleže na procesor, jer pasta tome i služi, da popuni neravnine između hladnjaka i procesora kako bi se osigurao stopostotni prenos toplote sa toplijeg tela na hladnije (obrnuto rade samo klime i frižideri :))

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
n3m3sis jesi pročitao da je naveo da mu se dešava i kod gledanja filmova.

Zato sam naveo da provjeri i kodeke ne košta ga ništa :)

jebiga, nisam ni pogledao kako treba ali sam obratio paznju na tackice na ss-ovima, u glavnom kao sto needzha kaze, nek provjeri graficku kod nekog

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Za svaki slucaj proveri temperature graficke ali to ti najverovatnije ili riknjava neki od memoriskih cipova na grafickoj ili negde ima hladan lem,kao sto je needza napisao probaj ako mozes na nekom drugom kompu pa vidi kako se ponasa...

Natrag