Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Pa ako planiraš da se baviš dizajnom za to ti sigurno treba jača grafa, nećeš valjda da ti se Photoshop vuče kao slina. Mislid da bi bolje prošao da kupiš Radeon HD5770.

Član
Učlanjen(a)
05.12.2010
Poruka
15
Eee Hvala vam sa zakasnjenjem nije mi integrisana nvidia geforce 5200 mi je...ali uostalom Hvala vam pozzz

Član
Učlanjen(a)
04.03.2011
Poruka
2
Da li si probao da instaliras novi sistem? Koji OS si koristio? Zar se bas nista ne desava na pocetku?

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
43
Pokusaj pogledati sve komponente racunara da li su dobro nalegle na svojim mestima, obrati paznju na RAM memoriju da li je dobro legla na svoje leziste.Posto sve proveris i uveris se da je sve na svome mestu i dobro pricvrsceno, pokusaj da upalis racunar.

Član
Učlanjen(a)
05.12.2010
Poruka
15
Memorijska kartica micro sd,ne radi

Imam problem kupio sam novu karticu micro sd,telefon mi je Nokia 3500c koristio sam je jedan dan i onda odjednom mi je nestala sa telefona,znaci nema je nikako ne ocita je nigde vadio sam je nekoliko puta i nista,a ubacio sam kod druga u Nokiu 6303 i kod njega radi normalno bez greske....ako neko zna neka pomogne Hvala..:(

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Ako imas card reader probaj da je formatiras,to bi trebalo da pomogne posto sam isti problem imao sa mojom starom 3650...

Član
Učlanjen(a)
05.12.2010
Poruka
15
Eee otkrio sam sta je problem telefon mi ima virus pod nazivom ''DDISCVRY'' ali nemogu nikako da ga obrisem nema sanse,a avast nemoze da ga skenira.Pogledao sam na internetu i nasao sam na nekom forumu da je ovo virus....mozete li pomoci Hvala

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Jesi siguran da je virus posto virusi napadaju telefone sa operativnim sistemima a ova nokia ima fabricki os?

Član
Učlanjen(a)
02.07.2010
Poruka
2
Ma nista od toga, nece nida se upali. Najverovatnije je neki cip na ploci... Ovde može da pomogne samo dobar elektronac.... Ili neko ko zna sta je tacno crklo na ploci.... Jer je definitivno ploca u pitanju...

Natrag