Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
05.12.2010
Poruka
15
Jeste virus nasao sam na netu zato mi i nece memorijska znaci nikako je ne ocita nigdje....a na drugom tel radi.Probao sam antivirus al nema za ovaj telefon.

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
198
Druze za telefone sa fabrickim os nepostoje antivirusni programi samo za simbian,win mobile,android itd,zato sam to i napisao posto do sada nikad nisam cuo da je upao virus u standardni fon tj sa fabrickim os...

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
333
Pokusaj da ga ugasis pa onda povezi usb kablom pa skeniraj memoriju telefona,trebalo bi da moze da se skenira,ili jednostavno resetuj telefon ,proba ne kosta nista

Član
Učlanjen(a)
16.03.2010
Poruka
542
ddr2 radi na 667 umesto na 800mhz

imam 2 modula ddr2 memorije koji su razliciti e sad oni rade na 800mhz ali mi komp pokazuje da rade na 667.evo slika o svemu pa bi voleo da mi neko objasni kako da ih nateram da rade na 800mhzprocesor.jpgmaticna.jpgmemorija.jpgslot1.jpgslot2.jpg
hvala unapred na pomoci!

Član
Učlanjen(a)
05.12.2010
Poruka
15
Probao sam da vratim fabricka podesavanja ali zaboravio sam lozinku koju sam stavljo,probavao sam onu 12345 i 0000 al nista.Ima li neki program koji bi mogao da mi otrkije sifre na telefonu....:)

Član
Učlanjen(a)
16.03.2010
Poruka
542
Jesi mozda klokovo procesor ili dirao mnozilac procesora?

ne nisam ali mi je ukljucena cool and quiet opcija otkad sam je ukljucio vidim da mi pokazuje da procesor ponekad radi na 800mhz nekad na 2 a nekad na 2.7.mislim da je to razlog.inace cim pokrenem neku aplikaciju ili bilosta drugo odmah krene da radi na 2,7

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.08.2010
Poruka
23
Morao bi sam da konstruises kuciste ( pitanje kako ? ) . Treba ti neko ko se bavi konstrsuisanjem alata , masina i delova neki masinski inzinjer . On bi trebao prema tvojim potrebama ( zavisi kakvo kuciste hoces , i od maticne ploce , hard diskova i ostalo ) da ti nacrta delove kucista sa svim dimenzijama i rupama i otvorima koje treba napraviti i izbusiti ( normalno potreban ti je alat za skalpanje itd ... ) . Onda dolazi na red da izrezes sve delove sam ili neko ko to ume . Srecno za izradom kucista .

Natrag