Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Član
Učlanjen(a)
05.02.2011
Poruka
45
Hvala! Probacu...

Dodato posle 2 Sati:
--------------------------------------------------------------------------

Oduzeo sam od D particije, i zatim sam od tog nerasporedjenog dela napravio trecu particiju H. U opciji za spajanje particija "merge", ne mogu da spojim C sa tom novom particijom, mogu samo C sa D i D sa H-novom particijom. Kako kad oduzmem od D taj nerasporedjeni deo da spojim sa C?

Probao sam sa Norton Partition Magic i sa Partition Wizard i isti problem imam.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
333
Lepo ti nemezis kaze ako si gejmer onda AMD ako si programer onda INTEL ,ja phenom koristim za video montazu i zadovoljan sam

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
nisi dobro uradio. ne treba ti nova particija. prvo sto ces uraditi je da obrises tu H particiju, i onda desni klik na C i nadji resize opciju i povecaj je, prosto ko pasulj :)

Član
Učlanjen(a)
05.02.2011
Poruka
45
aaaaaaaa druze nesto mi bas i ne ide to..... :) ok, izbrisao sam H i sad imam nerasporedjeno... u opciji resize/move mogu samo da smanjujem! Kako da povecam? Ako ti nije problem daj mi malo objasni to, molim te! I hvala ti!

Član
Učlanjen(a)
24.12.2010
Poruka
15
treba mi pomoc,otvorio sam alert pay i ,da li mogu da krenem odmah sa uploadom ili moram da imam racun u banci ,i kako se vadi taj racun ili kartica nemam pojma?Ili jos bolje neko detaljno uputstvo pa da procitam posto sam nov u ovome pozz

Dodato posle 13 Sati 45 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

??????????????????????????????

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
AMD, pošto je Black Edition puno je jači od i5. Znači ako nekad osjetiš da ti komp ide sporo samo na njega nakalemiš neki ogroman hladnjak i to ima da leti, takt mu dižeš bez po muke.

Natrag