Hardware Chat arhiv - {rešeni problemi}

Ko je bolji?

• ATI

Votes: 67 45,9%
  • Nvidia

Votes: 79 54,1%

• Total voters
    146
Učlanjen(a)
05.03.2011
Poruka
2
Moj savjet ti je da najviše vjeruješ onome što piše u BIOS-u. Odi tamo i probaj sve vratiti na default postavke i onda bi trebalo biti sve u redu. Možda je i razlog taj što koristiš memoriju od više proizvođača pa se u tom slučaju matična ploča prilagodi najsporijoj memoriji koja je na matičnoj. Izvadi sve memorijske module pa pročitaj šta piše na njima, ako na jednom piše DDR2 667Mhz onda je u tome kvaka.

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
04.06.2009
Poruka
0
Ako si ukljucio cool and quiet onda ti ta opcija u nekom idle rezimu spusta clock RAMa i CPUa, sto nije lose ako koristis AMD.
Tako se mnogo manje greje (kao moj phenom 9850+) za nekih 4-5 stepeni.

Član
Učlanjen(a)
01.05.2009
Poruka
61
Preporuka

Pozdrav! :)
Planiram da kupim novo kuciste i monitor.E sad,mene zanima od ova 2 kucista tj.konfiguracije koja je bolja za igranje igrica tipa Call of Duty:MW2,MW1 i njima slicne?
I jos nesto,recite mi koliko je Gigatron Shop pouzdan?Meni se cini da su vrlo dobri ali bih ipak zeleo da cujem misljenja drugih koji su imali iskustva sa njima.

Prva konfiguracija:
GigatronShop - GIGATRON GERILA
Druga konfiguracija:
GigatronShop - GIGATRON KATAKLIZMA

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
333
to je ocigledno kod phenom procesora normalno ,ali na asusovim plocama samo
nista cudno

Član
Učlanjen(a)
06.01.2010
Poruka
333
Trebalo bi da je za master reset telefona *3370#

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
21.07.2009
Poruka
64
problem sa HDD-om!

u komp-u imam 2 HDD-a,na jednom mi je Win,a na drugi stavljam podatke sa neta,itd.
e sad,vec mi je par puta uradio to da:dok sam igrao igricu,sam od sebe se ugasio taj drugi HDD,ili je bilo i to da nisam nista radio i ugasio se. :vorred:
i kad udjem u "My Computer" vidim samo prvi,tek kad restarujem komp,onda mi se vrati i drugi.
neznam sta mu je. wacko2
molim vas da mi pomognete ako mozete.
HVALA! smile3

Član
Učlanjen(a)
24.03.2011
Poruka
1
Dali zna neko..dali se brise lozinka na memoriskoj kartici ako idem na fabricki podeseno ?? hvala vam unapred !!

Član
Učlanjen(a)
24.03.2011
Poruka
3
Formatiranje HDD-a

par puta sam instalirao xp i svaki put imam sve manje memorije na hdd-u i rekli su mi da nisam pravilno formatirao disk e sad je problem sto ja ne znam to da uradim i ne bih zeleo da izgubim nista sto vec imam na kompu pa bih bio zahvalan ako neko hoce da pomogne

Natrag