@rollmilan
I postoje ljudi kao što su Dragan Bjelogrlić, Nikola Đuričko i Hristina Popović....
Ti ljudi inače prihvate da za finu kintu jedan te isti text pred kamerama u 16 sekundi izgovore.
Samo izmene deo gde se pominje ime i prezime, jel' da?
A ovaj četvrti, to jest treći... khm..!
Čekaj, ti misliš da većina na ovoj temi spada u low-profile ljudi, pa si zato okačio ove 'marketing' "projekte" uskladištene na YouTube?
Boris Tadić? Pa, jel' ima nekoga da se stvarno sekira ili ga interesuje mišljenje dotičnog danas u ovim lepim srpskim vremenima?
Šta je on rekao zapravo? Još jednom je "demokratski" i "dostojanstveno" ... kako dolikuje "časnom i poštenom" čoveku izneo svoje "visoko mišljenje" o ... čemu?
Gle,... ako nisi primetio... reče dotični kao i SVE evropske zemlje... (mi nismo evropska zemlja, zapravo jesmo, mada nismo deo EU, na šta je mislio, jel' da?) ...
Ovaj, mi jesmo "fizički" deo evrope, ali nas ne prihvataju.
Da bi nas prihvatili, prvo dakle moramo da shvatimo da guznje crevo ne služi za izbacivanje fekalija,
nego za umuvavanje tuđeg mesa i kojekavih sličnih predmeta, jel' da?
Po mojoj logici to crevo ipak služi samo za izbacivanje fekalija i za površinsko pranje samo onog dela koji "viri" ili se može videti golim okom BEZ bilo kakvog vida rastezanja istog, na bilo koji način.
Ja sam za to da se ta nakaradna "parada prenosa" (boleštija) ne održi. Iz više razloga.
Jedan je taj što homoseksualnost jeste - bolest.
Kroz lobiranje može da se muva kinta gde hoće, tu činjenicu kod zdravog, normalnog čoveka neće da promene nikad.
Drugi je taj što nisam za krv na BG ulicama.
Nasilje nije nikad bilo dobro rešenje. Ishod toga je još nasilja iz inata ili osvete. U ovom slučaju, pederi dobijaju batine iz inata, zato što sami traže.
Ne razumemo se uopšte pa to ti je. Hoće prava? A koja to prava nemaju? Da se venčavaju to jest žene, ustvari da se - uzimaju?
Brak inače, u svakom slučaju, gubi smisao... polako ali sigurno, dakle?
Da usvajaju decu? Nemaju pravo da usvajaju decu? Pa to bi bilo isto kao i kada bi dete sa cerebralnom paralizom i sa zdravim umom, tražilo da mu se omogući da vozi bicklu. Ili skejtbord.
Caka je u tome da takva deca znaju kakav izbor imaju, a muče se i to mnogo više nego pederi koji jesu bolesni, ali tvrde da nisu. Bolest psihe i bolest nervnih završetaka... ima razlike, nije da nema.
A ima i leka. Međutim, lečiti danas nije primarni cilj. U moderno ravijenom svetu, širenje bolesti je izgleda prioritet. Pronalaženje lekova i načina za lečenje, to je ovaj, zajebano.
Daj ono što je lakše, jbg. šta ćeš? Život je težak, ajd' onda neka posao bude lak..
Treći razlog su panduri.
Mnogo koštaju za taj jedan dan. Koliko će ih biti? Pet 'iljada?
Zašto bacati pare na obezbeđivanje pedera, kad pederi NEMAJU ŠTA DA TRAŽE, jer sve što im treba - imaju, čak i u ovoj namučenoj zemlji.
Najbolje bi bilo da tog dana lepo krene da pada jedna tako nenormalna kiša pa da rastera sve.. jer, izgleda da hoće biti krvi.
Zato što se "čaše u srbiji prelivaju" odavno... pa plus i pederi na ulicama sa svojim pravima.
Hahahaaaa....