Gej parada uskoro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Zaboravio sam da stavim navodnike. A sad da li homosi mogu biti porodični ljudi u smislu usvajanja dece nisam se izjašnjavao. Hoću reći da postoje argumenti i za i protiv . Da ne bude zabune u sličnoj temi ranije napisao sam neke argumente za , međutim to nije bio definitivan odgovor. Ono gde sam promenio mišljenje je da osim široko shvaćene prirodnosti postoji i uže ljudska koja je nadogradnja opšte prirodnosti. Znači čovek ima nešto drugačiju prirodu od životinja. I sa stanovišta te uže shvaćene ljudske prirodnosti homoseksualizam je neprirodna anomalija koja je utkana u osnove kulture (kao i incest). Znači slažem se sa tvojim argumentima (i u vezi mita) da je heteroseksualizam arhetipski.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
:lol:

Strejt ljudi jesu pravili paradu,ali ne zato sto su strejt sigurno :dntknw:
Koliko se sećam glavni proglas je bio da paradom žele da afirmišu tradicionalne porodične vrednosti . Ovde je naglasak na tradicionalne jer se zna da homoseksualci nikada ranije nisu osnivali porodicu . Znači odnosi se na strejt vrednosti . Naravno nemam ništa protiv takve parade.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
A da vi lepo odete u Amsterdam pa paradirajte. To su ljudi Jevropejci savremenih shvatanja optereceni gey paradama. Pa setkajte sa njima do mile volje. Jer opet ce ispasti haos, unistavace se sve zivo. a ja vise to da placam nemam nameru.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
ljubopitljiva@ kome se to obraćaš " porodičnim ljudima" ili ovima iz gej,lezbo alijanse ?, ja svakako neću neću ići ni na kakvu paradu ali nemam ništa protiv da bilo koja legalna društvena grupa izrazi svoje nezadovoljstvo kroz protest, paradu. To je uostalom i ustavom garantovano.

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Sumnjam da ce biti nesto od te parade,i kategoricki sam protiv bilo kakve parade te vrste,ali da ce biti haosa kao prosli put,to sam uveren.

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
ljubopitljiva@ kome se to obraćaš " porodičnim ljudima" ili ovima iz gej,lezbo alijanse ?, ja svakako neću neću ići ni na kakvu paradu ali nemam ništa protiv da bilo koja legalna društvena grupa izrazi svoje nezadovoljstvo kroz protest, paradu. To je uostalom i ustavom garantovano.

Ja sam lepo napisala a ti pazljivo procitaj.

Znaci legalizovana gandza?

Član
Učlanjen(a)
22.09.2010
Poruka
13
Sumnjam da ce biti nesto od te parade,i kategoricki sam protiv bilo kakve parade te vrste,ali da ce biti haosa kao prosli put,to sam uveren.

Slazem semislim da ce to nemilosrdni Dacic da zabrani poslednjoj sekundi, a za sada jos pusta da se dize prasina da narod ima zanimaciju....kao i uvek.....skretanje paznje.....iskusni Dacic

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag