Gej parada uskoro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Koji je to protest bio gde se Kosovo prodavalo za dva para patika?
Ma daj bre, ne budi patetican.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Koji je to protest bio gde se Kosovo prodavalo za dva para patika?
Ma daj bre, ne budi patetican.

Izvini molim te, ali ko god je ovo napisao (ne mogu da nađem citat), u pravu je. Kada smo trebali obaviti mirnu i dostojanstvenu šetnju za Kosovo, 200 debila je iskoristilo priliku da porazbija srpske izloge, pokrade patike, napravivši srpskom gazdi štetu. Koji nam je đavo kriva američka ili bilo koja ambasada? O kakvoj patetici pričaš, kad su mediji tada satanizovali Srbe, i videvši 200 budala rekli su: Ovo je Srbija! Čuvajte se divljaka!
I neka su bre, sa punim pravom su nas tako satanizovali. Zna se kako mediji funkcionišu, nema niko prava da se ljuti. Nismo u stanju da kao nacija ustanemo složno kad nam po dvadeseti put poskupljuju struju ili kad se stan gospođe ambasadorke plaća 7.000 evra. Ali zato imamo zakone koji dopuštaju da ovih 200 kretena predstavljaju Srbiju kad god je neki veći skup u pitanju.
I odvratno je bilo kakvo pozivanje na nasilje, odvratno je sve u vezi nasilja, i više mi se to gadi nego dva pedera u ljubavnom zanosu. To je toliko divljački, necivilizovano i varvarski da nemam reči... Ok, ne sviđa nam se gej parada... zar nismo evoluirali kao bića da se borimo protiv toga na druge načine?
Da li iživljavanje nad pederima znači da možemo tući i pijanice kad poželimo? Narkomane? Evo meni se ne sviđaju ni jedni ni drugi, pa jel treba da uzmem motku i da ih sve redom tučem?...
I na kraju krajeva ne mogu da shvatim bilo kakvo fizičko zlostavljanje, pogotovo kad nam neko ništa nije skrivio na ličnoj osnovi...
Ma kolektivna (ne)svest je čudo...

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
58
Mene licno ne interesuje ko s kim i kako spava, smatram da je to deo intime.Jesam li ja to razumela da neko hoce da mi uskrati titulu majke? E pa ne moze....
Izlazim na ulicu da protestujem, normalno mirno!Povescu muza, decu, i usput cu da pokusam da organizujem neko udruzenje i trazicu da se finansira iz budzeta!
Sta kazete na ovo Sigurno imam vise razloga za proteste od homoseksualaca i ne vidim uopste da su bili ugrozeni dok nisu poceli da se eksponiraju...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Izgleda da je svako ko je protiv gej parade, agresivan i nasilan. Mozda sam dosadan, ali ponavljam jos jednom da ovo nema nikakve veze sa pravima homoseksualaca. Parada ima za cilj samo provokaciju. Dovoljan je jedan ludak da baci kamen, pa da u svet ponovo ode najgora slika o Srbiji. Resenje je jednostavno, nas ministar policije treba da kaze da ne postoje uslovi za odrzavanje parade i kraj price. Na ovom skupu najvise ce biti NVO aktivista, dok ce pametan gej svet shvatajuci trenutnu naelektrisanu atmosferu ostati kod kuce. Treba samo podici buku oko bilo cega, da bi se skrenula paznja da nam je drzava u rasulu, da je sve vise gladnih, nezaposlenih, da se ne prica o opstem privredno - finansijskom kolapsu. Ocekuje se i dolazak stranih medija, a oni jedva cekaju da nas ocrne, kao sto su to uradili prilikom organizovanja skupa podrske, protiv nezavisnosti Kosova i Metohije, koji se pretvorio u haos zahvaljujuci nekim drogiranim majmunima. Nisu preneli i lepsu stranu tog skupa, na kojem je bilo pola miliona ljud, na kojem su dosli ljudi iz svih gradova Srbije.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Izgleda da je svako ko je protiv gej parade, agresivan i nasilan. Mozda sam dosadan, ali ponavljam jos jednom da ovo nema nikakve veze sa pravima homoseksualaca. Parada ima za cilj samo provokaciju. Dovoljan je jedan ludak da baci kamen, pa da u svet ponovo ode najgora slika o Srbiji. Resenje je jednostavno, nas ministar policije treba da kaze da ne postoje uslovi za odrzavanje parade i kraj price.

Mozda sam dosadan ali da i ja ponovim... Ja sam prvi protiv parade, a sve sam samo nisam nasilan... :???:

Pricam o extremima koji otvoreno pozivaju na linc...a, kamen ce (sto je najgore) sigurno biti bacen.

Za sve ostalo slazem se u potpunosti, i sam sam napisao u nekom od prethodnih postova da mislim da je najbolje da Dacic stavi veto na celu pricu.
Realno gledano na celu situaciju, ako to ne uradi, kapiram da ne postoji nacin da se spreci repriza:

A, deset godina kasnije u Srbiji sve je isto... tako ce verovatno glasiti naslovi u svim svetskim medijima...

Btw, ovi Veliki Srbi koji mogu tako krvnicki da sutiraju i tuku zenu, nisu sramota samo za Srbiju, vec za kompletan muski rod!!!

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
58
Hvala Sania Valiant! Slazem se sa tobom da je poziv na nasilje gora stvar od homoseksualaca i svega ostalog.Meni homoseksualci ne smetaju, ali mi smeta njihovo paradiranje i eksponiranje, jer mislim da ima mnogo znacajnijih stvari zbog kojih bi se trebalo izaci na ulicu..Treba ih iskulirati i na neki kulturan nacin bojkotovati dok setaju ulicama.Mislim da svrha tih parada i jeste da izazovu nerede, tako da se ne treba primiti na to.Zato pamet u glavu i .....mozda okrenuti ledja dok prolaze ili prekriti oci rukama, ili heteroseksualci da izadju i da se zagrle (mada sam ja tek tako napisala da cu organizovati protest zato sto hoce da ukinu mame i tate, to me je izulo iz cipela kada sam procitala)... Ovo su samo neki od predloga smisljenih na brzinu za one koji osecaju potrebu da im odgovore,jer sve je bolje neko tuce i lincovanja.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Mozda sam dosadan ali da i ja ponovim... Ja sam prvi protiv parade, a sve sam samo nisam nasilan...
Jos malo Vlado pa ce biti ugrozena prava ljudi koji razmisljaju normalno i zdravo. Napravljena je takva atmosfera u nekim medijama, da ako kazes da si protiv gej parade, oznace te kao nekog ko je nasilan.
Vec sam napisao nekoliko komentara u ovoj temi, a ovaj je poslednji. Nadam se i dalje, da se ova gej parada nece odrzati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag