Gej parada uskoro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
62
Nema te sile koja ce te bolesnike da zastiti od pravednog gneva !!!
Ja sam od onih "ogranicenih,tupih" , 100% Srbin;)

Poslednja izmena:
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
NA kraju, predsednik je rekao svoje a da li će održati obećanje to ćemo videti.

E, jak mi je predsednik. Kakva drzava, takav i predsednik. On je izgleda najpametniji pa ce da prelomi. To mu dodje kao u americkim filmovima, kad je neka kriticna situacija, neko na visokoj funkciji ledeno ozbiljnim glasom kaze "Pozovite predsednika"-

Član
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poruka
95
Срамота, људи моји... Ја се стидим шта нам праве од Србије...

Član
Učlanjen(a)
12.08.2009
Poruka
455
Da li neko primecuje da ti umobolni pederi vrse takav uticaj da se mi Normalni osecamo cak krivim pred njima. Bolesnike u ludnice. Pedere tretitati kao pacove, koji prenose kugu i slicne bolesti.
Ne treba narod, pored svoje policije da brani, jedino ispravna stanovista da je pederisanje stetno po drustvo.
Ocekujem od nase policije da nas zastiti od nemorala, bolesti i svih izopacenih. Pohapsite pedere.
Ako nije nemoralno setati ulicama kao peder i to javno promovisati, onda cu ja da se skinem go nasred Terazija, pa da vidim ko ce moja prava da ugrozi. Biti go na javnom mestu se i dalje tretira kao nemoral, kao da smo se obuceni rodili. I na kraju da se pitam....zasto nam je Bog podario zene ako je normalno biti peder?
Sad mi pade na pamet. Treba u isto vreme organizovati paradu brkatih, zatim paradu plavusa, paradu ljubitelja ljubicica i da ne nabrajam.

I opet nam skrecu paznju sa opste bede i nesposobnosti vlasti. Imamo preca posla. Da se pobrinemo da ovima odozgo sto pre vidimo ledja.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
9
Почеле су и прве оставке промотера ЛГБТ идеологије:
Оставком до шетње
Вруће лето Марка Караџића-Владан Глишић на Студију Б
http://www.dverisrpske.com/tekst/1872519/pp
После телевизијског дуела са Владаном Глишићем, чланом редакције часописа Двери српске, секретар Министарства за људска и мањинска права, Марко Караџић поднео је оставку.

1872433-parada-slicica.jpg

Овим чином су промотери ЛГБТ идеологије у Србији изгубили најгласнијег ментора из редова власти. Након оставке, претња бившег државног секретара у поменутој ТВ емисији да организацијама попут наше неће дозволити да шетају, губи на значају.
Ипак ћемо и ми моћи да шетамо – против режима и геј параде.
Информативна служба Српског сабора Двери
Емисију можете погледати на:
YouTube - Dveri srpske Vladan Glišić Televizija Studio B gej parada (1/4)
YouTube - Dveri srpske Vladan Glišić Televizija Studio B gej parada (2/4)
YouTube - Dveri srpske Vladan Glišić Televizija Studio B gej parada (3/4)
YouTube - Dveri srpske Vladan Glišić Televizija Studio B gej parada (4/4)

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Nemam nista protiv njih....Ali parada je preterana.

Jel pravim ja paradu jer sam strejt?Ne jer je to normalno...Ako vec hoce da se homoseksualnost prihvati kao normalna stvar onda neka je tako i sami tretiraju :dntknw:

I ne znam zasto ih ljudi biju,ionako ce ih neko je*ati celog zivota :blum3:

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
981
Pa bila je parada porodičnih ljudi pre godinu dana , ljudi izašli prošetali , otišli u crkvu pa onda kućama . Znači strejt ljudi su pravili paradu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Pa i hoće, promovisaće se.
Al' sve se nešto bojim da će se na kraju promovisati samo hirurzima i medicinskim sestrama... :mrgreen:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag