Član
- Učlanjen(a)
- 29.04.2009
- Poruka
- 3.068
Mislim da je ono Lesnina podvuceno zutim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne mogu da shvatim da jedna gay parada izaziva vise paznje nego li tuzna sudbina siromasnih, nezaposlenih, obespravljenih heteroseksualaca, bolesnih, starih, zatocenih u bolesnim porodicama i citavoj plejadi nesrecnika u ovoj zemlji na koje niko ne obraca paznju.
A onda od jedne parade pedera koja traje samo jedan dan u godini prave frku i pridaju joj znacaj koji ne zasluzuju.
Ok. Nisu bolesni nego imaju urođene bolesne afinitete. Može i tako, no problemo..
I šta kažeš, vekovima i vekovima unazad pedera koliko hoćeš? Ma nemoj...?
Sve u svemu i meni je poznato da su uglavnom svi istorijski poznati vladari imali sklonosti ka istom polu.
A svaki takav, pobio je tuce i tuce ljudi.
Divota od takvih. Ma, trebalo ih je više razumeti i tada, nego šta da se radi? Ljudi greše..
Drago mi je da ni ti nisi za krv na ulicama, zato, parada... ne mora biti izvedena? Što mora, ajd'..?
Eto, kad svi pomalo znamo o takvima kakvi su i šta bi hteli.. šta ima da demonstriraju?
Izvini, ali jel' se ti sprdaš sa nama? Ako si ozbiljno postavio pitanje, zaista ne znam šta da ti odgovorim. :dntknw:
"Eto, tako, znam."
To je moj odgovor.
Što se tiče glumaca uopšte.... rofl... Smem da se kladim da i oni pevaju od sreće sa njihovim platama. Mhm.
Pa majke ti čoveče, reci ti meni, koliko su i Đuričko i Bjelogrlić plitki pa da prepričavaju parče nečijeg, ne znam, pismenog zadatka, nekih 16 sekundi za dž.????
Ja bih rekao da nisu plitki ni malo. Jesi li obratio pažnju da je tekst potpuno isti. 3 puta. Samo imena i prezimena...
Oni su to dakle od srca i iskreno izgovorili? Ne kažem da je i jedan od njih za krvoprolića kojekakva, itd, ali tvrdim da to nije njihovo mišljenje.
Sva ta tri, ustvari taj jedan commercial.
Ma, možeš ti i bolje da primetiš neke stvari....