Još ću ove reči , zašto je ISUS izgovorijo ove rjrči , dabi svi čuli , da bi čuli i razumeli svi ,okultisti , i zamotani svi oni filosofi koji lupaju gluposti ovde na forumu , Odbacite sve svoje fantazije pa pogledajte, kuda odlazi duh umrlog pravednika: Oče, u ruke Tvoje predajem duh Moj!
Svo vreme im navodim taj stih pa ne vredi..
ovo ide u kopiranje.
Kopiraj, nesto ces i nauciti!
Pazi šta koment. sve kopiram i širim dalje.
I majmun se bekelji i upire prstom pa je samo majmun..
I sada zato što postoji sanovnik, pagansko tumačenje mi ne treba da protumačimo neke snove, kao Josif, Danilo itd.
Josif je tumacio samoinicijativno ponekad, i nije trazio tumacenje od Boga, to sam kaze. Dokaz da ljudi mogu shvatiti znacenje snova i bez Boga, dokaz da sanovnici mogu funkcionisati!
Ali opet Josif je rekao, kao i ja sto kazem da "tumacenje pripada Bogu".
Ti uopšte ne shvataš razliku između toga. Horoskop je nagađanje, a nije tačan, ako neki astrolog neštzo i pogodi to je slučajnost.
Horoskop je uglavnom tacan, ne moze biti 100% tacan nikada, i ja to nisam ni rekao. Sve sto Bog zacrta je zapisano i u zvezdama je zapisano, sve sile se krecu u pravcu kojeg Bog odredi , ali on tu odluku moze i promeniti pa onda horoskop vise ne funkcionise. Ti ne citas napisano ili se pravis mnogo pametan, a bice ovo drugo!
Astrolozi iz BIblije nemaju veze sa današnjiim horoskopom, oni su dobili nadahnuće od Boga, a ne od zvijezda, a da li su mislili da je od zvijezda ili nisu, nebitno.
Naravno da su bili astrolozi i tumacili su horoskop, polozaj zvezda u astrologiji je jako bitan prilikom rodjenja, i bas tu se krije dokaz da jesu tumacili horoskop. Oni su kroz znakove shvatili sta Bog namerava. A da li im je Bog naknadno pojasnio svoje namere, naravno da jeste kasnije. Ja nisam ni rekao da se trebamo obracati astrolozima i d je njihovo tumacenje 100% tacno,, jer oni naravno kalkulisu i racunaju da bi dosli do Bozjeg zacrtanog plana, a samo Bog otkriva jasno i personalno onom ko ga pita za njegove planove!
Ti izvrces moje reci, da sebe napravis pametnim, cista sujeta i arogancija!
Osim toga to nije bila zvijzda nebesko tijelo, nego grupa anđela koja ih je vodila. Ja se bavim činjenicama
Ti nemas nikakve cinjenice, samo ponos! Gde u bibliji pise da je grupa andjela bila a ne zvezda na nebu? Ti ces sve izvrnuti, samo da bi bilo kako se tebi svidja!
Znam, reci ces javili su im se andjeli, jesu naravno, ali pastiri i astrolozi su dve razlicite grupe ljudi, jer bi u suprotnom evandjelja onda bila neskladna jer "mudraci" (astrolozi) nisu isto sto i "pastiri!
Jel trebam da dam tih 10-15 stihova?
Ne treba, nista ti ne vredi bombardovanje stihovima, neces ispasti nimalo pametniji, samo pokazujes svoju aroganciju.
Tipično mudrovanje, šta mene briga šta ti misliš ili Biblija, ja mislim šta ja hoću.
Pa to je tvoja arogancija, da ne postujes tudje misljenje i nije te briga sta drugi pricaju, ti nameces svoje verovanje. Pokazala ti je kakav si.
Zasto bi mi tebe slusali kad si ti arogantan? Ne treba te uopste slusati jer Bog ne vodi arogantne vec ponizne!
Antonija je u pravu!