A kako da ih uzme Isus rukama nemoj me zasmejavati ,Zašto bi silazio....izvini, možda nezna da nesme sići.
A sići će više puta da gazi u kaci te da uzme svete i konačno da uspostavi carstvo na zemlji.
Pavao nam daje dodatni razlog da to uskrsnuće smatramo jedinstvenim. Kao što je zabilježeno u 1. Korinćanima 15:51-53, on je napisao: “Evo vam kazujem tajnu: jer svi ne ćemo pomrijeti, i svi ćemo se pretvoriti, u jedan put, u trenuću oka, u pošljednjoj trubi; (...) jer ovo raspadljivo treba da se obuče u neraspadljivost, i ovo smrtno da se obuče u besmrtnost.” Ove se riječi odnose na one iz malog stada koji umru za vrijeme Kristove prisutnosti. Oni se oblače u besmrtnost “u jedan put, u trenuću oka”, a da ne moraju poduže vrijeme spavati u smrti.
Evo jednog zanimljivog teksta u kome piše gro toga što rekoh pa čitaj i slušaj:
Evo ide dan Gospodnji, i plen će se tvoj razdeliti usred tebe.
14:2 Jer ću skupiti sve narode na Jerusalim u boj, i grad će se uzeti, i kuće opleniti i žene osramotiti i polovina će grada otići
[/QUOTE] To je u Harmagedonu ali nece biti vidljiv za oko kako je dosao , mozda ti tako razumes , niti da pokupi svete rukama i da ih odnese na nebo,
Jedna manja grupa od 144000 Jevreja iz svih 12 plemena Jakpovljevih (sinova) ostaje gore dok mnoštvo silazi na zemlju da tamo žive. 144000 su otkupljeni da ne žive na zemlji jer su oni bez mane i devstvenici su to je Božji izbor po obećanju Jakovu.Ko kaže da od 144000 se uzima mnoštvo
jel si ovo ti napisao ili ja , manja grupa od 144,000 si pisao ostaje gore a mnostvo silazi na zemlju sta se pravis lud sada.
pa ne znam ja zasto bi silazili onda dole , jer su gore dobili sasvim drugu slavu to ti brkas stvariA ko kaže da nema mnogo stanova?
A onda se otvori knjiga i čuje kad Jerusalim sa mnogo stanova silazi ima li tad mora ili ne i ne trči se sa svojim idejama jer su neumesne. Nije mi jasno kako možeš reći da sam ja rekao ono što nisam rekao....to je vrlo loše.
Nađi mi gde piše da će na nebu u nebesko Jerusalimu carovati u milenijumu?
Poslednja izmena: