Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pisati na osnovu biblije nije ništa loše, sa ciljem da se ljudima približi istina.
Biblija nije kontradiktorna,a ona kaže da će verni otioći na nebo tek nakon vaskrsenja.
Isus nije razbojniku rekao da će tog petka biti u raju, vec mu je rekao "zaista ti kažem danas, bićeš samnom u raju"
Problem je u greškama koje su prepisivači pravili, ili slučajno ili namerno u skladu sa svojim shvatanjem.
Što ti onda savjetuješ meni i drugima? Što ću s Biblijom ako je točno ovo što ti kažeš, da su prepisivači pravili greške? Kako ću ja, a i drugi ljudi, uočiti te greške? Mogu li ja svaki put tebe zamoliti da mi za neki biblijski tekst kažeš ima li u njemu prepisivačkih grešaka? Hoćeš li ti izdati kakvo uputstvo gdje su sve prepisivači napravili greške?
A Isus je ono bio u petak u raju.
Ivan 20,17 Kaže joj Isus: "Ne zadržavaj se sa mnom jer još ne uziđoh Ocu, nego idi mojoj braći i javi im: Uzlazim Ocu svomu i Ocu vašemu, Bogu svomu i Bogu vašemu.
Pogledaš kontekst celog učenja po određenoj temi o kojoj je reč, ili prepise originala ili sam original.