Opet si pogresno razumeo ne vodim te ja , da te ja vodim ne bi ovako buncao , i istakao mrznju prema JS, pun si cinizma i mrznje , Isus je prorekao da ce pravi vernici biti vredjani kao i On , meni to i laska na neki nacin jer znam da sam na pravom putu sta ti ja mogu nastavi dalje gde si zapoceo , a ja cu se opet pomoliti za tebe i uzeti u obzir tvoje ne znanjeZato ti i nedam da me vodiš.
Evo vidi da znam ko su onih 144000 a ti onda reci jel tako:
Jovan je maštario i učinilo mu se kao 144000 Js da znajući približno ime dobijaju spasenje preko nekog stvorenja koje je bilo mali anđelčić a posle smrti tog anđela koji ne umiru dobi slavu i posta najveći anđeo kao arhanđel.Samo etiketirani koji imaju nebesku nadu tj. da će živeti na nebu i pritom nisu spavali sa nekom od crkvi biće po smrti na nebu i oni su već gore dok ostala raja čeka Isusa koji je tu još od 1914 ako i ranije nije stigao jer ga ne možeš videti.
Sad živimo u raju gde se očekuje Armagedon i Isusuć će napisati proglas da se okupe Js i dati im carstvo ovde na zemlji dok će 144000 PAGANA vladati na nebu. Jovan buncao o Jakovu i nekih 12 tobož njegovih sinova a niti je on ostojao niti toliko sinova i sem toga to su oni otpali ŽIDOVI.
PAGANI su Božji sveti narod iz kojeg Isus stiže.
Mogu li sad postati drug član?
Juda 18:
17 A vi, ljubljeni, sjetite se riječi koje su govorili apostoli našeg Gospodina Isusa Krista, 18 koji su vam govorili: “U posljednje vrijeme bit će podrugljivaca, koji će živjeti po bezbožnim željama svojim.” 19 To su oni koji siju razdor, tjelesni ljudi, koji nemaju duha Božjega.