Forum ili Facebook ?

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Prednost FB-a nad forumima je što možeš u svom statusu da mlatiš šta voliš, da psuješ, da se " izražavaš ". Nema urednika da ti kaže no,no,budi dobar. Ne femkajte se, svi na FB.:)

Član
Učlanjen(a)
01.02.2010
Poruka
9
Ni 1 ni 2. Najbolje je ono....live zezanjac....bilijar, pikado, kafa....i gembl :), Al samo ako ne prodajemo kucu, kuche, mache i ostalu imovinu.
Maybe Gambler LIke, ocesh da me uputish shta se to kocka, po malo ? :) i da, Svidjaju mi se tvoje ludorije. e sad. ko razume, shvatice.

Učlanjen(a)
03.12.2010
Poruka
54
Ni 1 ni 2. Najbolje je ono....live zezanjac....bilijar, pikado, kafa....i gembl :), Al samo ako ne prodajemo kucu, kuche, mache i ostalu imovinu.
Maybe Gambler LIke, ocesh da me uputish shta se to kocka, po malo ? :) i da, Svidjaju mi se tvoje ludorije. e sad. ko razume, shvatice.

Hvala na svemu :) , ne znam da li si video temu koju je Eric postavio na "Kladionici" , "Eric savetuje vas..." , baci pogled ako imaš vremena ;)

Učlanjen(a)
12.12.2010
Poruka
67
Zar nije isto? U svakom slucaju zabava je zabava. A mnogo je lepse i bez jednog i bez drugog. :)

Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
134
Fejsbuk je nesto najbolje u danasnje vreme..Ali ima i losih stvari..
Extra je to sto mozes da se povezes sa prijateljima, drugovima itd..A sranje sto ste tice toga su hakeri..Ja imam fejsbuk vec dosta vremena i imam preko 1000 prijatelja..sta da se radi :D
A i forum je extra..Svaka cast...samo sto se ja na fejsu nikada necu smoriti i icicu svaki dan na fejs, a na forum ne..jedino kad se setim..nisam navikao..:) Jednog dana ce me smoriti i necu uopste ulaziti..tako uvek bude..toliko od mene,poz :)

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
U krugu ljudi sa kojima se vidjam, zovu ga "Fuckbook" i niko ga ne gotivi.

Ja, iskreno, nikada nisam imao nameru da se prijavim jer me nikada nije nesto precizno tangirao kao sajt.

Član
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poruka
134
Fejs je mama... Mislim ljudi je najvise tamo i ubedljivo ima najvise clanova od svih sajtova..bar tako mislim...

Natrag