Forum ili Facebook ?

Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
158
Forum je bolije FB!Ovde lakse mozes da pronadjes prijateli.A sliku sam stavila u profilu.[samo da se neki ne uplasi kad me vidi kako izgledam]
Tamo pise i datu i godinu rodjenja.Zasto mi je meni FB,kad postoi taki zabavni forum.SF-da,FB-ne.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Da sam " Mladji ".....ni jedno....ni drugo..... Izasao bih iz ta cetiri zida ....i otisao da se druzim sa kokama.....ali stvarno....

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Ja ću samo reći ovako, biće verovatno razumljivo.
Ja ako želim da imam sa nekim kontakt, imam ga, a ne treba mi FB. To su samo smišljanja razloga da bi neko bio na Face-u, da sretnem stare drugove iz detinjstva, da čujem neke koje nisam čuo godinama, a moj odgovor na to je pitanje "A zašto niste u kontaktu godinama?".
FB?! NE HVALA!!!

Bolje da ne počnem da pišem o sigurnosti na tom istom FB.

Učlanjen(a)
03.12.2010
Poruka
54
Ja ću samo reći ovako, biće verovatno razumljivo.
Ja ako želim da imam sa nekim kontakt, imam ga, a ne treba mi FB. To su samo smišljanja razloga da bi neko bio na Face-u, da sretnem stare drugove iz detinjstva, da čujem neke koje nisam čuo godinama, a moj odgovor na to je pitanje "A zašto niste u kontaktu godinama?".
FB?! NE HVALA!!!

Bolje da ne počnem da pišem o sigurnosti na tom istom FB.

Nemoj da se nerviraš :) . FB je postao neophodan jer živimo brzo. Kad da se vidiš sa nekim pogotovo ako radiš od 9 do 17 h , dođeš kući u 18 h , dok se presvučeš i pojedeš nešto eto ga 19 h i ovo sve pod uslovom da ti je neko skuvao da pojedeš nešto pa ne moraš i u nabavku.
Možeš samo telefonom da se čuješ sa nekima ali ne sa svima. I pitanje za tebe, zbog čega si na Forumu ?

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
Neću da polemišem s' tobom. OK, to je tvoj stav, ja sam rekao svoj.

Natrag