FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
03.08.2010
Poruka
1.037
Evandro briljirao u pobedi Zvezde od 4:1

M. Grujić | 20. 03. 2011. - 20:55h sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su došli do pobede od 4:1 nad BSK-om iz Borče i približili se Partizanu na tri boda zaostatka nakon kiksa crno-belih protiv Rada. Crveno-beli su pred 8500 navijača pobedu najavili golovima Evandra u 34. i 43. minutu, ali je usledio pogodak Babića pre nego što su mrežu golmana Kovačevića pogodili do kraja susreta još i Borha u 71. minutu i Kaluđerović 10 minuta kasnije.
114176_zvezdaspartak01_f.jpg

Podrška Zvezdinih navijača nije izostala uprkos lošem vremenu i kiši, a vidno htenje njihovih ljubimaca da se iskupe za poraz u Kupu i smanje bodovni zaostatak za liderom isplatio se u 35. minutu nakon duplog pasa Evandra i Kaluđerovića i rutinske egzekucije Brazilca - 1:0.
Zimsko pojačanje crveno-belih je do kraja poluvremena u pravo vreme još jednom smestilo loptu u malu mrežicu golmana Kovačevića nakon lepo propuštene lopte Borhe.

Nedugo nakon povratka iz svlačionica Borčani su vratili rezultatsku neizvesnost nakon prodora Krstića i sigurne realizacije Babića za 2:1.

Ipak, crveno-beli nisu ništa želeli da prepuste slučaju i nastavili su sa napadima koji su im vratili prednost od dva gola razlike kada je Borha na dodavanje inspirisanog Evandra zatresao mrežu za 3:1. To je Kolumbijcu bio prvi zvanični gol u Zvezdinom dresu.

Odličnu predstavu izabranika Roberta Prosinečkog zaključio je Kaluđerović u 81. minutu, lepim volej udarcem nakon Kaduovog centaršuta za konačnih 4:1.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Evandro doveo Zvezdu na minus tri

Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjem meču 19. kola Jelen Superlige savladali BSK iz Borče sa 4:1 (2:0), iskoristivši tako remi Partizana sa Radom da lideru priđu na tri boda.
Trijumf crveno-belima omogućio je sjajni Brazilac Evandro, koji je sa dva gola i asistencijom Kristijanu Borhi bio prva figura susreta.

sp-zvezda.jpg

Borbenu igru bez pravih prilika, Evandro je prekinuo u 34 minutu, kada je posle duplog pasa za Lazovićem ušao u kazneni prostor Borčana i sa 15 metara preciznim šutem plasirao loptu u donji desni ugao golmana BSK. Nije dugo trebalo crveno-belima da dupliraju prednost. Tri minuta pre odlaska na veliki odmor, Tošić je uputio odlično dodavanje po zemlji, Borha se sjajno zagradio omogućivši Evandru situaciju 1:1 sa golmanom gostiju, pa Brazilcu nije bilo teško da rutinski pored istrčalog čuvara mreže rutinski donese Zvezdi lepu prednost posle prvih 45. minuta.
Drugo poluvreme počelo je loše po klub iz Ljutice Bogdana. U 52. minutu Borčani su došli do gola. Miloševićev centaršut po zemlji sa leve strane, Babić je iskoristio i sa pet metara, po zemlji, poslao loptu u gol Stamenkovića. Ipak, crveno-beli nisu dozvolili gostima da naprave iznenađenje, već su najpre preko Borhe (71. minut), koga je odlični Evadro ostavio samog pred golmanom BSK i Kaluđerovića koji je poluvolejom sa pet, šest metara iskoristio odličan centaršut Kadua u 81. minutu došli do ubedljive pobede.

(novosti.rs)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Prosinečki: Ako dobijemo sve sigurno smo prvaci

Postigli smo četiri gola, Kaluđerović i Borha su se upisali u strelce, praktično sam dobio sve što sam poželeo pre utakmice – kaže trener Zvezde

sp-prosinecki.jpg

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki imao je više razloga da bude zadovoljan posle trijumfa njegovih izabranika protiv BSK iz Borče (4:1). Posle poraza u derbiju u prvom meču polufinala Kupa Srbije, crveno-belima se brzo vratio osmeh na lica, pošto su pobedom protiv Borčana prišli Partizanu na tri boda zaostatka. Ipak, Prosinečki nije bio u potpunosti zadovoljan.
-Kao i u nekim prethodnim utakmicama imali smo 15 minuta crne rupe na početku drugog poluvremena. Bsk je smanjio i došao do stopostotne šanse za izjednačenje i da su tada dali gol ko zna šta bi bilo do kraja. Ipak, kada se ovako završilo ne mogu da kažem da nisam zadovoljan. Postigli smo četiri gola, Kaluđerović i Borha su se upisali u strelce, praktično sam dobio sve što sam poželeo pre utakmice. Kiks Partizana na Banjici je očigledno ekipi dao dodatnu motivaciju. To je važno, ali trebalo bi svi da imamo u vidu da je ostalo još 11 kola do kraja. Eto, ako pobedimo sve do kraja prvenstva sigurno smo prvi –istakao je Prosinečki

(novosti.rs)

:D:D:D

Član
Učlanjen(a)
03.08.2010
Poruka
1.037
utorak 22.03.2011 | 17:39

Putin i Zenit stižu na “Marakanu”

Izvor: B92, zvanični sajt

Mladi timovi Crvene zvezde i Zenita iz Sankt Peterburga u sredu od 18 časova će odigrati prijateljski meč na “Marakani”.
15152634044d88d168464d4738667783_extreme.jpg
Toj utakmici bi trebalo da prisustvuje i potpredsednik Rusije Vladimir Putin, koji će u sredu boraviti u Beogradu.
Putina će na “Marakani” dočekati predsednik fudbalskog kluba Vladan Lukić kao i čelnici Sportskog društva Crvena zvezda.
U Crvenoj zvezdi spremno očekuju Putina i preduzete su visoke mere bezbednosti da bi meč protekao u najboljem redu.

Crvena zvezda je spremna da na najbolji način prezentuje Beograd i Srbiju, i izuzetno ponosna što će imati priliku da pozdravi premijera Ruske federacije Vladimira Putina. Nadamo se da će priliku da ga pozdrave imati i nekoliko desetina hiljada ljubitelja fudbala i navijača Crvene zvezde”, rekao je portparol Zvezde Marko Nikolovski.

U Zvezdi spremaju i sprecijalan poklon za najvišeg zvaničnika koji je ikada došao na “Marakanu”.

Spremili smo mu ikonu Belog anđela, koja je urađena specijalno za njega, sa nekom vrstom i posvete na zadnjoj strani. Imaće sećanje na taj dan kroz to, i naravno dres Crvene zvezde sa brojem 1 i verovatno još nekoliko poklona iznenađenja”, istakao je Nikolovski.

Povodom utakmice Crvena zvezda – Zenit održana je konferencija za medije, na kojoj su prisustvovali treneri i kapiteni obe ekipe. Delegaciju Zenita činili su trener mladog tima Anatoli Davidov i kapiten Matijaš Stanislav, dok su ispred Crvene zvezde govorili trener Dušan Kljajić i fudbaler Marko Nikolić.

Veoma smo zahvalni što smo dobili poziv za ovaj susret. Mi znamo da je Srbija fudbalska zemlja, u svoje vreme moglo je dosta toga i da se nauči o fudbalu iz ove zemlje, i lepo je što se to ponovo vraća. Naravno, sve će to lako da se vidi i u samoj utakmici. Bilo mi je vrlo drago to što sam otvorivši zavesu kada smo prolazili, video simbol Gazproma, našeg zajedničkog sponzora. To je sigurno jedan od simbola našeg prijateljstva, koji zbližava narode. Drago mi je zbog toga što sam prvi put u ovoj zemlji, i što ćemo odigrati ovu utakmicu”, rekao je Davidov.
2236810954d88d16861fdf290395130_extreme.jpg

Beta​
Kapiten mladog tima Zenita, Matijaš Stanislav, rekao je da će ova utakmica biti veoma korisna za sve.

Od ove utakmice očekujem dosta, prvo jer će ona biti korisna kako za nas, tako i za igrače Crvene zvezde. Nadam se da to neće biti naš jedini susret, jer se verujem da ćemo mi pozvati Crvenu zvezdu da gostuje i kod nas. U sredu će se sve videti na terenu, a ja se nadam da će igra biti dobra”, istakao Stanislav.

Dušan Kljajić je istakao važnost posvećivanja pažnje mlađim timovima.

Nama je vrlo drago da je saradnja Crvene zvezde i Gazproma urodila i time da se mladom timu Crvene zvezde pruža šansa da se odmerava sa najboljim klubovima, a Zenit to jeste kako u Rusiji, tako i u Evropi. Samim tim što Crvena zvezda posvećuje ovom mladom timu veliku pažnju, sada igramo sa klubom koji ima istog sponzora, što će nam dobro doći da bismo videli dokle su naši igrači stigli, i da bi oni još više mogli da napreduju. Veliko nam je zadovoljstvo što igramo sa Zenitom, i trudićemo se da se publici predstavimo u što boljem svetlu“, rekao je Kljajić.

Marko Nikolić veruje da on i njegovi saigrači mogu da pruže dobru partiju.
3058388384d88d168af826752124623_extreme.jpg

Beta​
Nemamo tremu, iako je susret prjateljskog karaktera, očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu, posebno jer ovom mladom timu motiva ne nedostaje, glavni teren i nadam se, dobra poseta, atraktivan protivnik... Očekujemo dobru i kvalitetnu utakmicu, i ne sumnjam da će se ovaj mladi tim predstaviti našoj javnosti u najboljem svetlu, i na taj način skrenuti pažnju na sebe”, rekao je Nikolić.

Novinare je zanimalo koliko igračima i trenerima obe ekipe znači što će igrati pred punim tribinama.

Naš tim predstavljaju igrači koji su većinom 91. i 92. godište. Mnogima će to biti šok, kada budu igrali pred toliko ljudi, ali treba se prirpemati i na takve situacije, da bi se one rešile u životu. Za njih će to da bude lepo iskustvo, taj entuzijazam mladih igrača je ono što najviše pleni publiku”, rekao je Davidov.

Fudbaleri Crvene zvezde koji će imati priliku da istrče na teren “Marakane” u sredu : Knežević, Caković, D. Srnić, Stojković, Pavlović, Kovačević, Mitrušić, Spajić, Aritonović, Miletić, Spasić, Nikolić, Stepanović, Čaušić, Denković, Đuričković, Rajić, Luković, Vukosavljević, Zorica, Stojiljković i Požar.

Crvena zvezda je, takođe, obavestila sve vlasnike godišnjih karata za lože i galerije, da na utakmici u sredu, zbog povećanih mera bezbednosti, te godišnje karte neće važiti, već će svi vlasnici takvih propusnica biti prosleđivani na zapadnu tribinu.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Goleada Zvezde posle 322 dana

Poslednji put četiri gola u prvenstvu tim sa Marakane postigao je maja 2010. protiv Čukaričkog. Trener Robert Prosinečki je sve zadovoljniji igrom, ali najavljuje da će se ona tek pokazati na terenu

sp-fk-zvezda_310x186.jpg

PROCVETALA je i Zvezda sa prvim znacima proleća, sve bolja i tečnija igra krunisana je ubedljivom pobedom nad BSK Borčom od 4:1. Iako se ove sezone mreža Borca u Kupu tresla četiri puta (4:0), u borbi za bodove isto toliko puta su crveno-beli zaparali mrežu Čukaričkog Stankoma 1. maja 2010. godine. Na „Marakani“ je bilo 4:0. Od tada je prošlo 322 dana.
- Kad postigneš četiri gola, stvoriš još toliko izglednih prilika, imaš loptu u posedu 80 odsto, ne smeš biti nezadovoljan, Jednostavno, to nije prirodno - komentariše trener Robert Prosinečki. - Igra je sve bolja i trebalo bi da bude tek na nivou koji tražimo. Postoje još uvek neke stvari koje moramo popraviti i zato nam ova pauza dolazi u pravi čas.

Brazilac Evandro Gebel je prethodnih nedelja najavljivao, a protiv BSK i pokazao raskošan kvalitet nekadašnjeg mladog brazilskog reprezentativca, svetskog vicešampiona. Sjajni plejmejker od starta je osmišljavao razbijanje dvojnog bloka gostiju, a kad već napadači nisu mogli da realizuju zamisli onda je sam sa dva majstorska pogotka otvorio meč. Borha je odahnuo jer je postigao prvenac, a kamen sa srca i pritisak pao je i golgeteru Andriji Kaluđeroviću, strelcu poslednjeg pogotka.

- Gol, konačno! Ne znam kako bih izdržao dvonedeljnu pauzu da se nisam upisao u strelce - priznaje Kaluđerović. - Kad sam video loptu u mreži pao mi je veliki teret sa leđa jer sam postao prenervozan zbog prolećnog posta. Iako znam da ne valja da nabijam sebi pritisak kad ne postignem to, povišen adrenalin je nešto što se događa samo od sebe. Ja ne umem da objasnim zašto se to događa, znam da to ne valja, ali takav sam. Samo golovi mi hrane dušu i ovaj je došao u najboljem mogućem trenutku...

Pogodak broj sedam i smanjena razlika za Partizanom na tri boda podigli su raspoloženje crveno-belima.

- Imamo dve nedelje da napunimo baterije pred odlučujući mesec za nas, jer se sezona lomi u aprilu. Pred nama su dva derbija i vreme je da se pokažemo. I Zvezda i ja kao trenutno prvi strelac. Igra već dobija svoju formu, stvaramo prilike i počinjemo da ih realizujemo što je dobar znak. Čeka nas težak put do uspeha, ali još nijedna vrata nisu zatvorena. Biće još radosti - veruje Kaluđerović.

Kapiten Pavle Ninkov zbog povrede lože propustio je meč, ali je morao da otkaže i selektoru Petroviću.

- Istegnut je taj „podizač“ mišića lože tako da je odlučeno da je bolje da se lečim u klubu nego u reprezentaciji. Nadam se da ću do kraja nedelje sanirati povredu i oporavljen dočekati nastavak šampionata. Žao mi je što propuštam ovaj skup reprezentacije ali je povreda trenutno jača od želje - iskren je Ninkov.

POVREĐENI ADI OTPUTOVAO ZA GANU
POVREĐENI štoper Li Adi otputovao je za Najrobi gde se priključio pripremama selekcije Gane. On se odazvao pozivu selektora Gorana Stevanovića za kvalifikacioni meč sa Kongom 27. marta i prijateljski duel sa Engleskom. Međutim, da li će igrati zavisi od procene lekara i stanja povrede zadnje lože.
U narednih desetak dana Prosinečki neće na treninzima imati Lazovića (mlada selekcija), Dmitrovića i Tosića (omladinska), Vešovića (Crna Gora).

(novosti.rs)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
U Zvezdi velike pripreme za doček ruskog premijera

Za Putina glancaju pehar iz Barija

Izvor: Blic Branko Marković | 23. 03. 2011. - 00:02h | Foto: M. Metlaš

Juče u podne, dan uoči posete ruskog premijera Vladimira Putina, na stadionu Crvene zvezde sve je izgledalo kao obično. Na prilazima „Marakani“ ni gužve, ni buke, ni užurbanih ljudi u službenim odelima. Pa ipak, svaki damar u domu najtrofejnijeg srpskog kluba pulsirao je u ritmu iščekivanja dolaska najvišeg gosta u 66-godišnjoj istoriji crveno-belih.

127803_smarakana-muzej-01-foto-marko-metlas-_hf.jpg

Vladimiru Putinu biće uručena minijaturna kopija pehara

Pored glavnog terena nekoliko šmrkova se odmaralo posle temeljnog pranja atletske staze. Uz korner liniju na severnoj strani u toku je iscrtavanje linija terena, ispred samog gola čovek sa lopatom sređuje oštećeni travnjak. Ulazimo u medija centar na zapadu gde se očekuje pres konferencija povodom dolaska uglednog gosta i utakmice omladinaca Crvene zvezde i Zenita, klubova koje spaja zajednički sponzor - „Gasprom”.

Sredovečna žena sa opremom za čišćenje moli pristigle novinare i radoznalce da se malo pomere kako bi što bolje očistila prostor između sedišta.

- Šta, slikate me za novine? Samo radim svoj posao - kaže i nastavlja da radi.

Krećemo ka Zvezdinom muzeju na prvom spratu klupske zgrade, ali do kustosa stižemo tek posle kratkih konsultacija dvojice ljudi iz obezbeđenja. U prostoru gde su izloženi najveći Zvezdini trofeji tišina i red.

127804_smarakana--marakana--01-foto-marko-metlas_f.jpg

Spremanje medija centra

- Da, znamo da će muzej sutra posetiti gospodin Putin, samo ne znamo u koje vreme. Dolazili su ovde mnogi ugledni strani gosti, ali nikad ovakav. Ambasador Rusije Konuzin, pa ambasadori Brazila, Francuske, Irske... Prošle godine posetila nas je američka ambasadorka Meri Vorlik, a od fudbalskih zvaničnika predsednik UEFA Mišel Platini i mnogi drugi. Svi su čuli za Zvezdu i to nas čini ponosnim, a ovde su izložena ukupno 692 eksponata - kaže kustos Predrag Trkulja, koju je ovu funkciju nasledio 2006. od legendarne Milene Pavlović.

Posete iz inostranstva su uobičajene, a Zvezdine pehare najčešće razgledaju gosti iz bivših jugoslovenskih republika. Dolasci državnika su nešto drugo, a Putinova - datum za klupske anale.

- Predviđeno je da se ruski premijer slika uz dva najveća od 376 Zvezdinih trofeja - pobedničke pehare Kupa šampiona i Interkontinentalnog kupa iz 1991, a biće mu uručen i poklon: brošura povodom utakmice Jugoslavija - Rusija iz 1965. godine, na kojoj je slika Dragana Džajića.

127805_smarakana-marakana-02-foto-marko-metlas_f.jpg

Radnici su juče ceo dan uređivali teren

O svakom detalju u muzeju Trkulja brine uz pomoć dve radnice.

- Ovih dana smo intenzivno glancale izložene pehare, pogotovo one koji su izvan vitrina. Jedan po jedan, do perfekcije. Po pravilu, svakog proleća radimo generalno čišćenje svih eksponata, a sada je dolazak ruskog premijera sve to ubrzao. Ne dolaze nam takvi gosti svaki dan - kaže Ljiljana Stevanović, koja je sa koleginicom Marijom Ćalić zadužena da sve blista punim sjajem.

Sve četiri tribine Zvezdinog stadiona biće večeras otvorene i primiće, očekuje se, bar toliko gledalaca kao na večitom derbiju. Fudbalske nade velikih klubova iz Beograda i Sankt Peterburga igraće u ambijentu kakav su verovatno samo sanjale.

Meč omladinaca Zvezda - Zenit

Prijateljski susret omladinaca Zvezde i Zenita upriličen je zahvaljujući “Gaspromu”, a predviđeno je da uskoro bude odigran i revanš u Sankt Peterburgu.

- Prvi put sam u Srbiji, fudbalskoj zemlji od koje je uvek moglo mnogo da se nauči. Obradovao sam se kad sam odmah po dolasku video simbol našeg zajedničkog sponzora “Gasproma”, čiji je znak sada i simbol prijateljstva naših klubova - rekao je trener Zenita Anatolij Davidov.
Njegov kolega iz Zvezde Dušan Kljajić očekuje da će njegovi momci pokazati zašto su budućnost Zvezde.

Putinu jedinica na dresu

Vladimir Putin stići će na “Marakanu” pred samu utakmicu i posmatrati je toliko koliko mu program obaveza bude dozvolio. Na stadionu če ga dočekati predsednik crveno-belih Vladan Lukić i prvi čovek sportskog društva Petar Škundrić, koji će mu biti domaćini i u loži. Oni će mu uručiti fresku ”Beli anđeo”, crveno-beli dres sa njegovim imenom i brojem jedan, Zvezdin šal, člansku kartu sa brojem 2. Inače, prva počasna članska karta dodeljena je Draganu Džajiću.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Putin je dobrodosao, nego ne volim sto ce sa njim verovatno doci i onaj baksuz sa Dorcola. :mrgreen: Dobro, eto prilike da uzivo cuje pesmu, koju smo vrlo cesto pevali Baba Julinom muzu, a sada je posvecena njemu. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Putin video pobratimljenu Zvezdu i Zenit

Prijateljski duel Crvene zvezde i Zenita, pred više od 25.000 navijača, uključujući i ruskog premijera Vladimira Putina, završen je bratskim rezultatom - 1:1. Gol za crveno-bele postigao je Zorica u 51, a izjednačio je Murihin u 65. minutu.

00047628.jpg

Ulaskom Putina u svečanu ložu "Marakane" u 52. minutu, u društvu srpskog premijera Mirka Cvetkovića, utakmica je prekinuta na jedan minut. Premijer ruske federacije je tom prilikom otpozdravio prisutnima na stadionu podizanjem tri prsta, posle čega je dobio ovacije navijača. Na severnoj tribini osvanuo je transparent: "Poljubi majčicu, reci joj da se borimo i da ćemo se boriti i izboriti za pobedu". Sve je to garnirano strobovima i zastavama uz pevanje "Kaljinke", a mogli su se čuti stihovi "Ti si Zvezdin četnik, Putine".

zvezda1.jpg

(Parola Delija na ruskom: "Stariji brate, poljubi majku našu i kaži joj, kaži, da smo je dostojni, i da se borimo i da ćemo se boriti, i da je volimo")

Inače, ruski premijer obišao je trofejnu salu crveno-belih, a od predsednika kluba Vladana Lukića na poklon je dobio ikonu "Beli Anđeo", dres sa brojem jedan sa prezimenom, klupski šal, repliku trofeja KEŠ iz Barija, a od generalnog sekretara SD i bivšeg džudiste Ivana Todorova kimono.

PUTIN-ZVEZDA_05.jpg

- Putinu se veoma dopao dres. Poručio je da bi voleo da Zvezda ili Zenit uskoro postanu šampioni Evrope - istakao je portparol Zvezde Marko Nikolovski.
Mladi timovi Zvezde i Zenita ostavili su sjajan utisak i nema sumnje da će neki od igrača, koji su se večeras predstavili, u bliskoj budućnosti zaigrati u "A" timu. U srpskom timu dobru partiju pružili su strelac vodećeg gola Zorica, potom Stojković, Đuričković, a u ruskom golman Zaicev, Murihin i Matjaš.

zvezda2.jpg

Crvena zvezda - Zenit 1:1

Strelac: Zorica u 51. za C. zvezdu, a Murihin u 65. minutu za Zenit.
Stadion: Crvene zvezde
Gledalaca: 25.000
Sudija: Ljubiša Suha

Crvena zvezda: Knežević, Stojković, Miletić, Nikolić, Kovačević, Spajić, Požar, Zorica, Luković, Čaušić, Đuričković. Igrali su još: Vukosavljević, Srnić, Stoiljković, Spasić, Rajić...

Zenit: Zaicev, Kostin, Telegin, Batov, Dejneko, Petrov, Mataš, Murihin, Suškin, Mogilevec, Šuvalov. Igrali su još: Panfilov, Petrov, Markov, Kaljkov...

(sportal.rs)

Putin je dobrodosao, nego ne volim sto ce sa njim verovatno doci i onaj baksuz sa Dorcola. :mrgreen: Dobro, eto prilike da uzivo cuje pesmu, koju smo vrlo cesto pevali Baba Julinom muzu, a sada je posvecena njemu. :mrgreen:

Nisam pratio, ne znam da li je bio i "maneken", za koga li je navijao ako je bio prisutan :D
Mada nema ga na slikama :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nisam pratio, ne znam da li je bio i "maneken", za koga li je navijao ako je bio prisutan :D
Mada nema ga na slikama :dntknw:
Gledao sam na Sos-u, kratku reportazu. Nije bio maneken na utakmici. Znao je da ga ocekuje pesma Delija posvecena njemu, u*ro se. :mrgreen:
Zna se da je grobar, secam se one utakmice evro lige u Pioniru, kad se Partizan plasirao na fajnal for evrolige, radovao se i pokazivao bicepse, delovao je kao nadrogirani navijac. :mrgreen:

Putin je doziveo ovacije, a Delije su naravno opet bile fantasticne. :D

Natrag