FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
nismo bili toliko losi,mada imam neki utisak ko da je partizan igrao koliko mu treba da nas dobije

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma gde nismo, mora tu više da pršti.
I nije nas sreća pogledala a nju treba nekad i zaslužiti.
Jednostavno je greška što je otišao Lazetić a došao Koroman ,ne samo zbog toga što Lazetić mnogo manje košta nego je korisniji za tim definitivno yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Jednostavno je greška što je otišao Lazetić a došao Koroman ,ne samo zbog toga što Lazetić mnogo manje košta nego je korisniji za tim definitivno yes3
Slazem se sto se tice Lazetica. yes3 Daleko od toga da mislim da je Koroman los, ali nekad previse siluje loptu i ima potez vise. Primecuje se mali pad forme Ninkova. On je neverovatno fizicki dobro pripremljen fudbaler, sa Lazeticem se dobro dopunjavao, sada mora sam da kontrolise celu desnu stranu. Razocarao me Evandro. Manekenisao se na terenu i delovao je nezainteresovano za igru. Postoji mali napredak u igri, imala je Zvezda sanse da postigne makar jedan gol. Sve bi bilo drugacije da je Evandro na samom pocetku bolje zahvatio onaj volej. Prednost jeste velika, ali je u revansu sve moguce. yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Slazem se sto se tice Lazetica. yes3 Daleko od toga da mislim da je Koroman los, ali nekad previse siluje loptu i ima potez vise. Primecuje se mali pad forme Ninkova. On je neverovatno fizicki dobro pripremljen fudbaler, sa Lazeticem se dobro dopunjavao, sada mora sam da kontrolise celu desnu stranu. Razocarao me Evandro. Manekenisao se na terenu i delovao je nezainteresovano za igru. Postoji mali napredak u igri, imala je Zvezda sanse da postigne makar jedan gol. Sve bi bilo drugacije da je Evandro na samom pocetku bolje zahvatio onaj volej. Prednost jeste velika, ali je u revansu sve moguce. yes3

Ma Koroman je uvek smarao samo je nekad bilo koristi od toga. Sad je mator, dosta je plaćen, ima duplo veću platu nego što bi Lazetić imao, a nema tolike koristi od njega.
Jeste Evandro bio loš.....ima napretka, ali navijači nemaju strpljenja yes3

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
ako se pogledaju sanse mi smo bili bolji,ovde dosta igraca ne treba da igra za zvezdu ali sta je tu je

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
zato ti i kazem,imam utisako ko da su igrali koliko im treba.pobediti ih mozda hocemo ali da idemo dalje tesko,daj Boze ali tesko

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Imaju samouverenost i pustaju da se sami zakopamo, ali druga će pesma biti kad prvi povedemo.
Poraz je poraz tako da ne verujem da će biti srećni ako izgube od nas... bilo kojim rezultatom yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma isprasicemo ih u revansu. :D
th_srbcz.gif
th_dcaffe.gif
th_czg.gif

Natrag