Član
- Učlanjen(a)
- 15.05.2010
- Poruka
- 773
nismo bili toliko losi,mada imam neki utisak ko da je partizan igrao koliko mu treba da nas dobije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Slazem se sto se tice Lazetica. yes3 Daleko od toga da mislim da je Koroman los, ali nekad previse siluje loptu i ima potez vise. Primecuje se mali pad forme Ninkova. On je neverovatno fizicki dobro pripremljen fudbaler, sa Lazeticem se dobro dopunjavao, sada mora sam da kontrolise celu desnu stranu. Razocarao me Evandro. Manekenisao se na terenu i delovao je nezainteresovano za igru. Postoji mali napredak u igri, imala je Zvezda sanse da postigne makar jedan gol. Sve bi bilo drugacije da je Evandro na samom pocetku bolje zahvatio onaj volej. Prednost jeste velika, ali je u revansu sve moguce. yes3Ma gde nismo, mora tu više da pršti.
I nije nas sreća pogledala a nju treba nekad i zaslužiti.
Jednostavno je greška što je otišao Lazetić a došao Koroman ,ne samo zbog toga što Lazetić mnogo manje košta nego je korisniji za tim definitivno yes3
Slazem se sto se tice Lazetica. yes3 Daleko od toga da mislim da je Koroman los, ali nekad previse siluje loptu i ima potez vise. Primecuje se mali pad forme Ninkova. On je neverovatno fizicki dobro pripremljen fudbaler, sa Lazeticem se dobro dopunjavao, sada mora sam da kontrolise celu desnu stranu. Razocarao me Evandro. Manekenisao se na terenu i delovao je nezainteresovano za igru. Postoji mali napredak u igri, imala je Zvezda sanse da postigne makar jedan gol. Sve bi bilo drugacije da je Evandro na samom pocetku bolje zahvatio onaj volej. Prednost jeste velika, ali je u revansu sve moguce. yes3
ako se pogledaju sanse mi smo bili bolji,ovde dosta igraca ne treba da igra za zvezdu ali sta je tu jeMa gde nismo, mora tu više da pršti.
I nije nas sreća pogledala a nju treba nekad i zaslužiti.
Jednostavno je greška što je otišao Lazetić a došao Koroman ,ne samo zbog toga što Lazetić mnogo manje košta nego je korisniji za tim definitivno yes3
ako se pogledaju sanse mi smo bili bolji,ovde dosta igraca ne treba da igra za zvezdu ali sta je tu je