FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nije bas sve kako treba, ali bice valjda bolje kad pocne nastavak prvenstva. Ova dva Brazilca sto su dosla dobili su aplauze a Kadua su ponovo izvizdali.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nije to toliko loše, videćemo kako bude krenulo, ali velika je bodovna razlika.
Moraćemo pobediti u derbiju po svaku cenu...
Pa ja ne znam šta više Kadu treba da (ne)uradi da bi ga najurili wacko2

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Kada sam ga prvi put gledao, mnogo je obecavao. Cak sam i psovao Pizona zbog toga sto mu ne daje sansu. Sada deluje izgubljeno na terenu. Bice je*eno tesko u nastavku, mora da se pobedi Partizan i da se ceka njegov kiks.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma da značio je kod Pižona, da se istrči 15 minuta i to mu je dosta a ovako da bude starter, smešno je...
To je najgore kad moramo čekamo njihov kiks. Biće ga sigurno nego mi ćemo teško dobiti sve do kraja, to je praktično nemoguće :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Sve je moguce u nasem prvenstvu. :dntknw:
Ima jos 15. kola do kraja. Samo da sve bude regularno, mada mi je malo sumnjivo zbog voline Karadzica.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma i da bude regularno ja se nešto ne dam, čak šta više mislim da bi i kup bio premija :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Za vecinu navijaca ne verujem da je to premija, najebace Adzic od Delija. :mrgreen:
Ja licno ne bih bio zadovoljan osvojenim kupom. I dalje verujem da mozemo do titule. yes3

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Zvezda je solidno odigrala protiv Borca, mislim da su izmene bile presudne ali da je ovo bila ligaška utakmica sigurno bi bilo bolje, e sad je zadatak na Robiju Prosinečkom da vidi koji je igrač doneo potrebnu snagu Zvezdi.

Natrag