FK Crvena Zvezda

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Izgleda da ipak još nije izvesno da će da ide :(
Dobar je Tošić :mrgreen:
Dobar je samo Karleusi. :mrgreen:

Vratili su mladog Cosica, tu su i Vilotic i Mihajlovic, valjda su pitanje stopera resili. :dntknw: Adi se pokazao kao odlicno pojacanje, jos samo da nadju levog beka, ne zelim vise da gledam onog bilmeza. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobar je samo Karleusi. :mrgreen:

Vratili su mladog Cosica, tu su i Vilotic i Mihajlovic, valjda su pitanje stopera resili. :dntknw: Adi se pokazao kao odlicno pojacanje, jos samo da nadju levog beka, ne zelim vise da gledam onog bilmeza. :mrgreen:

Pa sad, Mihajlović neće igrati do kraja sezone ,verovatno ni Vilotić ako titula do kraja bude bila u opticaju, Ćosić je mlad i nešto mi ne uliva poverenje po onome što sam video, Adi je već ozbiljno kiksirao na pripremama...biće tu problema :vorred:
Tošić je poslednja rupa na svirali yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pa sad, Mihajlović neće igrati do kraja sezone ,verovatno ni Vilotić ako titula do kraja bude bila u opticaju, Ćosić je mlad i nešto mi ne uliva poverenje po onome što sam video, Adi je već ozbiljno kiksirao na pripremama...biće tu problema :vorred:
Tošić je poslednja rupa na svirali yes3
Da, Cosic je mlad. Njemu je tek 19 godina. Toliko hvalospeva su pisali o njemu, cak ga uporedjivali i sa Vidicem i na kraju nije uspeo da se nametne u CSK-a, vec se vratio u Zvezdu na pozajmicu. Mihajlovic je do povrede bio odlican u tandemu sa Adijem. U Adija ne sumnjam, jedno od boljih pojacanja Zvezde u poslednjih nekoliko godina. yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da, Cosic je mlad. Njemu je tek 19 godina. Toliko hvalospeva su pisali o njemu, cak ga uporedjivali i sa Vidicem i na kraju nije uspeo da se nametne u CSK-a, vec se vratio u Zvezdu na pozajmicu. Mihajlovic je do povrede bio odlican u tandemu sa Adijem. U Adija ne sumnjam, jedno od boljih pojacanja Zvezde u poslednjih nekoliko godina. yes3

Ma Ćosić možda i nije loš ali sad teško da može da igra, mislim da se osloniš na njega :dntknw:
A za ostale, lepo je sve to, ali trenutno smo šuplji :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Zanimljivo je da posle jesenjeg dela Vojvodina ima najbolju odbranu. Zvezdina je druga sa 8 primljenih golova, sto je dobro, s obzirom da smo imali Djordjevica u odbrani. :vorred: Sada vise nema opravdanja za Adzica, imao je dovoljno vremena da dovede kvalitetna pojacanja. yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Zanimljivo je da posle jesenjeg dela Vojvodina ima najbolju odbranu. Zvezdina je druga sa 8 primljenih golova, sto je dobro, s obzirom da smo imali Djordjevica u odbrani. :vorred: Sada vise nema opravdanja za Adzica, imao je dovoljno vremena da dovede kvalitetna pojacanja. yes3

Jeste imao vremena ali treba i para, mada sramota je da jure neke strance za koje bi dali između pola miliona i million evra kad bi naši igrači došli i za manje pare. Eto na primer Milinković je prešao iz Košica u Slovan ,ne verujem da su neke velike pare dali za njega

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Jeste imao vremena ali treba i para, mada sramota je da jure neke strance za koje bi dali između pola miliona i million evra kad bi naši igrači došli i za manje pare. Eto na primer Milinković je prešao iz Košica u Slovan ,ne verujem da su neke velike pare dali za njega
Jesam za dovodjenje stranaca, ali da se ne preteruje sa njima. U vreme Dragana Stojkovica u prvih jedanaest smo imali vise stranaca nego domacih fudbalera. Zapostavio je Piksi omladinsku skolu, poslednja generacija koja je vredela ( Jankovic, Basta, Milovanovic, Lukovic.....) je rasprodao. Zaradjeni novac je trosio na dovodjenju stranaca koji nisu imali kvalitet, osim Kastilja. Novac jeste problem, verovatno i glavni razlog zasto nisu doveli Milinkovica, a i da su ga imali, ne verujem da bi ovaj pristao da se vrati u nasoj ligi. :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jesu pare problem ali Pižon je prošle godine ni iz čega stvorio kakav-takav tim.
A što ne bi Milinković pristao, pre će se prodati iz Zvezde nego iz Slovana yes3

Jeste Piksi zapostavio školu ali ni posle njega nije bilo ništa bolje ali to je tek duga priča wacko2

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Jesu pare problem ali Pižon je prošle godine ni iz čega stvorio kakav-takav tim.
A što ne bi Milinković pristao, pre će se prodati iz Zvezde nego iz Slovana yes3

Jeste Piksi zapostavio školu ali ni posle njega nije bilo ništa bolje ali to je tek duga priča wacko2
Da, ekipa mozda nije imala kvalitet, ali je bila izuzetno borbena. Cini mi se da ovaj Milinkovic nesto i nije imao volje da dodje u Zvezdu. :dntknw:
Gledao sam na SOS-u snimke prijateljskih Zvezdinih utakmica. Za ove strance koji su dosli, mogu da kazem da obecavaju. yes3
Lukic je obecao bolji rad sa mladjim kategorijama Zvede, ali vidimo da jos uvek nema nekog fudbalera koji obecava.

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
izašao je ovaj golman dmitrovic,ova braća blizanci,ovaj mali što igra zadnjeg veznog što je rekao prosinečki da je najbolji na pripremama(nešto na m se preziva mijovic tako nekako)tako da i nije to toliko loše,po meni je naveći problem nesposobni adzić koji ne može dovesti ni jednog normalnog igrača,ne bi došao ni adi ni ovi brazilci da nije bilo preporuku sa strane(rambo petkovic i neki menadzer za adija)

Natrag