Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Marko, odakle ti sad to? Jesi li ti uopšte čuo za Bar Micvah, jer upravo se o tome radilo kada je Isus bio u Hramu.
A ipak se krstio kada je odrastao i bio spreman za službu, da bi dao primjer drugima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Marko, odakle ti sad to? Jesi li ti uopšte čuo za Bar Micvah, jer upravo se o tome radilo kada je Isus bio u Hramu.
"Internet biblijski kršćani". Ne znam samo zašto se zovu kršćani, kad im Isus anđeo, a knjiga bog.
Dakle, paradoksalno je Adventistima lažno pripisivati da je biblija njihov Bog,
Kako nema?I kakve ovo ima veze sa Adventistima?
Bolje vi pisite sami sami sobom...
Uskoro cu vas obojicu na blok,zao mi je to uraditi, uvek se pokajem ali cu morati.
Bolje vi pisite sami sami sobom...
Uskoro cu vas obojicu na blok,zao mi je to uraditi, uvek se pokajem ali cu morati.
Kako nema?
Vi tvrdite da su ovi pentakostalci - "crkva iz pustinje"!
Odnosno da su protestanti 2000 godina bili u 'ilegali' , pa su izasli iz rupe i otvoreno poceli da deluju, nakon sto se period represije Rimokatolicizma nad njima zavrsio. Tvrdite da su potom naselili ameriku, i da su iz 'ilegale' presli u javno delovanje. EGW vecinu protestanata javno hvalii i naziva "Bozjom crkvom"!
A evo vidimo kako neki od njih deluju!
Vidimo po ovima i slicnim "sola scriptura" padavicarima, da to ne moze biti istina!
ZNACI NISTE BOZJA CRKVA JER NISTE ODRZALI KONTINUITET DOGME!
Naravno reci cete - "mi nemamo veze sa ovim pentakostalcima". Ali niti mozete dokazati kontinuitet adventisticke dogme unazad 2000 god!
Jedini koji imamo kontinuitet dogme je Pravoslavna i Katolicka crkva..
Kraj price! Mozete se tuci glavom o zid, nista vam ne pomaze!
Kako nema?
Vi tvrdite da su ovi pentakostalci - "crkva iz pustinje"!
Odnosno da su protestanti 2000 godina bili u 'ilegali' , pa su izasli iz rupe i otvoreno poceli da deluju, nakon sto se period represije Rimokatolicizma nad njima zavrsio. Tvrdite da su potom naselili ameriku, i da su iz 'ilegale' presli u javno delovanje. EGW vecinu protestanata javno hvalii i naziva "Bozjom crkvom"!
A evo vidimo kako neki od njih deluju!
Vidimo po ovima i slicnim "sola scriptura" padavicarima, da to ne moze biti istina!
Da ste vi bili neka "Bozja crkva iz pustinje" vi bi po izlasku iz ilegale svi imali "jdnaku doktrinu" (ili bar ogromna vecina), ali nemate!
ZNACI NISTE BOZJA CRKVA JER NISTE ODRZALI KONTINUITET DOGME!
Naravno reci cete - "mi nemamo veze sa ovim pentakostalcima". Ali niti mozete dokazati kontinuitet adventisticke dogme unazad 2000 god!
Jedini koji imamo kontinuitet dogme je Pravoslavna i Katolicka crkva..
Kraj price! Mozete se tuci glavom o zid, nista vam ne pomaze!