Evharistija ili pričest

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Treba ti doktor.
Tu nema nista mutno, treba ti pomoc. Nisi ti kriv nista...

I treba doktor Isus, a tebi kome je stanje duha kao fariseja ne treba jer ti ispunjavaš one riječi

Hvala ti što nisam kao hajduci, preljubnici kao ovaj carinik Tripo.

Oni su smatrali da im ne treba Isus doktor.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
I treba doktor Isus, a tebi kome je stanje duha kao fariseja ne treba jer ti ispunjavaš one riječi

Hvala ti što nisam kao hajduci, preljubnici kao ovaj carinik Tripo.

Oni su smatrali da im ne treba Isus doktor.

Hm :)

Ne pomaze Isus takvima, izvini, ali da bi on pomogao potrebna je "poniznost", nesto sto ti nemas.

Tebi ostaje "cika doca", jer Isusa si oterao.

Za stanje mog duha ti ne brini, na forumu se vidi da li ja sebe velicam iznad drugih..

Ja nisam niko i nista, ali ti smatras da jesi "profesore"!!!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Antonija, kod mene nema ni mrvice zavisti, jer kako bih mogao da budem zavistan na onoga, ili na ono - za koga smatram da ne govori istinu, i na ono što nije istina.

Ja Antonija ne moram uvek da budem u pravu, ali samo u onim slučajevima gde su ono što iznosim MOJA LIČNA mišljenja.
Ja u tom slučaju mogu reći "JA MISLIM DA JE TAKO I AKO U TO NISAM SIGURAN" što bi dovelo do toga "da sam sumnjam u istinitost mojih tvrdnji, i da ostavljam mogućnost da sam pogrešio"

ALI, ja nikada ne iznosim SVOJA LIČNA mišljenja, već ono što piše u pismu, i ono u šta me je osvedočio sam Bog kao istinu.

To znači "DA NISAM JA U PRAVU" jer ja ne iznosim nešto svoje, već su "BOG I NJEGOVA REČ U PRAVU" a ja sam samo onaj ko te istine iznosi.

Za razliku od toga, pogledaj šta kaže naš Mire:

Tako je!

Ja ne moram biti u pravu, ne patim od toga, na zalost skoro uvek jesam u pravu..

Dakle, Mire tvrdi da ON uvek jeste u pravu, i ono što si pripisala meni - u stvari se može uputiti njemu.

Sama prosudi.

Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Hm :)

Ne pomaze Isus takvima, izvini, ali da bi on pomogao potrebna je "poniznost", nesto sto ti nemas.

Upravo ti to svo vrijeme dokazuješ. Lično uvjerenje je samo po sebi ništa.

Tebi ostaje "cika doca", jer Isusa si oterao.

Fariseji su ga otjerali i nije im trebao kao ni tebi.

Za stanje mog duha ti ne brini, na forumu se vidi da li ja sebe velicam iznad drugih..

I ne brinem, samo konstatujem da je sve gore.

Ja nisam niko i nista, ali ti smatras da jesi "profesore"!!!

Svi smo mi pred Bogom niko ni ništa.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Upravo ti to svo vrijeme dokazuješ. Lično uvjerenje je samo po sebi ništa.

Fariseji su ga otjerali i nije im trebao kao ni tebi.

I ne brinem, samo konstatujem da je sve gore.

Svi smo mi pred Bogom niko ni ništa.

Blago tebi sa inatom i ponosom, gadna je to boljka!

Samo cu reci, zelim da ti Bog pomogne, da ti otvori oci koje je sotona zaslepio i da oslobodi tvoj um, koji je zatrovan , toliko, da nisi vise u stanju ni da razmisljas.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Blago tebi sa inatom i ponosom, gadna je to boljka!

Samo cu reci, zelim da ti Bog pomogne, da ti otvori oci koje je sotona zaslepio i da oslobodi tvoj um, koji je zatrovan , toliko, da nisi vise u stanju ni da razmisljas.

I to izmišljaš da želiš, pa ti ne želiš sebi da pomogneš, a kamoli meni.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Naravno da zelim.
To inat govori iz tebe, on se suproti cak i dobroj zelji i molitvi srca..
Treba ti pomoc, um ti je pomracen.

To svi kažu da žele, čak i narkomani.

Svakako da pričest shvatate magijski pa ne smije kap jedna vina da se prospe ili jedna mrva kruha da padne jer obožavate kruh i vino.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dakle, Mire tvrdi da ON uvek jeste u pravu

Vidis kako namerno izvrces, ja sam rekao da "JA NE PATIM OD TOGA DA MORAM BITI U PRAVU ,ali SKORO uvek jesam"!

I to sam rekao zbog Tripa, koji tvrdi kako ja vrednujem svoje misljenje.

Podrazumeva se da govorim ono u sta sam osvedocen.

Ja Antonija ne moram uvek da budem u pravu... u onim slučajevima gde su ono što iznosim MOJA LIČNA mišljenja.

Ti kad pises u Bozje ime takodje kazes "Ja sam rekao" a ne "Bog je rekao"!

Jednostavno nije prirodno govoriti u drugom licu!

Ti se koristis manipulacijom da osporis necije reci i pravo da tumaci bibliju. Jer kao samo ti imas "osvedocenje" i samo tebi "govori Bog"!

Ko je rekao da ja nemam osvedocenje???

Suprotno tebi, ja nemam problem ponosa, i shvatam da me Bog moze pouciti i kroz druge ljude, i da moje znanje "nije konacno'', nisam ja "fundamentalista", i neko ko je nespreman biti poucen kao ti!!!

ja nikada ne iznosim SVOJA LIČNA mišljenja,već ono... šta me je osvedočio sam Bog kao istinu.

Ja se necu hvaliti kako sam prorok i kako govorim u ime Bozje kao ti. To ljudi nek sami procene, da li on meni otkriva stvari ili ne..

A ti pokusavas tvrdnjom da si prorok, da svojim recima das tezinu, kao da niko nije pobozan osim tebe, i kao da nikom drugom Bog ne otkriva stvari. Sreca sto te niko ne shvata ozbiljno!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Svakako da pričest shvatate magijski pa ne smije kap jedna vina da se prospe ili jedna mrva kruha da padne jer obožavate kruh i vino.

Obredi i jesu magijski!
Ne samo Euharistija, vec svi u bibliji!

Pitaj ti Boga zasto ubi onoga ko se nedostojan takne posudja hramskog, a kamo li da nece zbog hleba i vina.

Ubice i vas zato jel pijete "sok" umesto "vina", i nimalo ne postujete taj cin!

Isti ste kao i Jehovini Svedoci, oni poricu Hristovu krv i euharistiju, a vi je magijski "ponistavate" satanskim obredom gde se koristi "sok"!

To je magija "izvrtanja", koju koristi satana!

Poslednja izmena:
Natrag