- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
P. S. Datumiranje je đavolsko.
Ne dao Bog da ostaneš na ovom shvatajnu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
P. S. Datumiranje je đavolsko.
Dtumirenje samo po sebi nije nebiblijsko već Biblijsko. Datumiranja imaš koliko želiš u Bibliji.
Citiraj samo jedno mjesto iz Biblije gdje se sugerira da treba računati datum Isusova dolaska.
Kakva svetinja? Kako ja ništa o tome ne znam? To nije katoličko vjerovanje.
Ludilo. Toliko muljanja, toliko ljudskog i grešnog nije bilo u povijesti ni jedne protestanske denominacije.
Da i ne spominjem subotu i gđu Elenu koja subotu vidi kao veliku istinu po kojoj će Bog odrediti da li mu je netko služio ili je otpadnik u vjeri. Kakve bedastoće i u kakve ljudske gluposti je uvučen naš Gospodin Bog. Sramota.
To stvarno vrijeđa ljudski razum.
Što ti to znači "preuzeo od tradicionalizma"?
Citiraj samo jedno mjesto iz Biblije gdje se sugerira da treba računati datum Isusova dolaska.
Datumiranje događaja, ne Hristovog dolaska. Upravo to sam pojasnio da nije dato za datumiranje. Ali mnogo toga drugog da. Ne čištaš šta se napiše.
Ja govorim o rodilištu tvoje subotarske sekte, a ono je upravo računanje datuma Isusova dolaska. Da je to đavolsko priznali su i sami tvoji subotari. Vidi:
Sotona bi htio da mi vjerujemo kako zaista možemo izračunati vrijeme Gospodinova povratka, da zbrajanjem i matematičkim računanjem možemo odrediti koliko se posljednja poruka evanđelja proširila, i kako je blizu obraćenje Izraela." (The Advent Review, 2. ožujka 1916.)
Ja govorim o rodilištu tvoje subotarske sekte, a ono je upravo računanje datuma Isusova dolaska.
Isus kaže..to zna samo Bog. Čovek Isus Hristos to ne zna.
No, Miler je verovao da je Isus Bog te je verovao da pošto Isus sigurno zna, On može ako hoće reći i obznaniti kome hoće
Znam da je tebi ovo malo nejasno što pišem jer nisi do sad učestvoalava u ovakvim i sličnim diskusijama koje smo vodlili.
da će dati i otkriti onome kome On hoće i šta On hoće.
Pa ako Isus sve zna onda može kome hoće ako hoće otkriti i datum dolaska.
i onima koji su razumeli proroštvo o 2300 dana i noći.
... Nije znao za svetinju na nebu.
Tako da nije nikakvo rodilište ili porodilište već se radi o grešci tradicionalista
Da, Isus sigurno zna, On može reći, ali NEĆE.
Nisam ni ja.Svetinja na zemlji, svetinja na nebu.
Jovane, ne postoji to.
Svetinja je čovjekova duša jer je hram Duha Svetoga. To je mjesto gdje Bog prebiva i gdje mu se klanjamo u Duhu i istini.