- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Uz osobne darove i talente, možemo govoriti o općenitim darovima- spol, roditelji, Domovina.
Upravo tako.
Kada je muškarac otac,pošten i usresređen u svom poslu radnik, brižan i beksrajno zaljubljen suprug, tada on proslavlja Boga. Kada je žena majka, posvećena svom poslu, svojoj djeci, svom suprugu, obitelji, ona proslavlja Boga.
Odgajaju li svoju djecu da postanu isti takvi u svemu, ili čak bolji, roditelji prosljavljau Boga.
Činimo li da naša domovina (koja god da je to= bude mjesto očuvanja gore navedenih vrednosti, ljudskosti, bliskosti a ne haosa i ludila, proslavljamo Boga.
A svjedoci smo da liberalna/đavolska ideologija napada baš te vrijednosti: spol, obitelj, nacionalnost. Nije to slučajno.
Ne da nije, nego se upravo vidi namjera, sotonka namjera.
Naime, niko ne shvata da je, ako je svemoćan, a jeste, Bog doista mogao da čovjeka stvori kao biće koje samo bira hoće li biti muško, žensko, nešto između, da je Bog doista mogao da čovjeka stvori kao amalgmanu suludih pojedinaca jednog jezika, šarene kože, seksualno neodređenu masu bića koja slede isključivo svoje nagone.
Ali nije.
Jer sve ovo što sam naveo vodi ka i odslikava haos.
A Bog koji je Sklad nas je stvorio na svoju sliku.
zato se i napadaju obitelj, nacionalna osjećanja, spol...
Napadom na ono što nam je Bog odredio da nas razlikuje i spaja, napada se sam izvor, napada se sam Bog.
Doslovno, onaj ko stoji iza ovih napada na čovjeka, napada Boga, a kako Boga ne može uništiti jer mu je nedostupan, uništava sliku Onoga koga mrzi i čije bi mjesto hteo da zauzme jer veruje da njemu pripada.
Znaš li tko je to?
Samael - HA SATAN, onaj koga je Tolkien nazvao Melkior - Morgoth. ***
*** Sprema nam se napad na Tolkiena i njegovo djelo. Sluge zloga, genderisti, feministi, "rainbow internacionala" sprema "reviziju" Tolkiena.