kako ne vidis? pa normalo da osudjuju, to osudjujem i ja (mislim sto se tice parade "ponosa") mislim sama ta recenica parada ponosa, odmah mi nije dobro, jesam ja mentalac ovde? da li ja treba sad da se vracam u osnovnu skolu i da me ucteelji i nastavnici uce nekim novim ponosom, da li sve ono sto sam ucio do sad i o pravim verednostima i o ponosu, pa jel sve to pada u vodu sad? sta je ponos?
crkva moze da se budi, zato sto ona ima principe covkea i zene, homosexualnost ne moze nikad da bude prirodna stvar, ali nikad. moglo bi da bude jedino ako oba pola imaju oba polna organa ili samo da imaju jedan, tad bi bilo prirodno. to sto ti strani placenici nama namecu neke ne normalne stvari kao normalne, to je nesto drugo. ti ljudi imaju neki problem u glavi, zato sto homosexualnost nije normalna stvar, isto kao sto nije normalno da neko voli da ga tokom sexa sibaju bicem nabijaju kugle u usta sadomazo i slicne stvari. znaci te stvari nisu normale i ti ljudi imaju neki problem u glavi ili gde vec, ako su tebi te stvari normalne onda i ti nisi normalan sa njima
ne treba ti meni da pricas o crkvi i sta LJUDI IZ CRKVE rde i cime se bave, ja to znam i ja sam protiv njih, ali to nema veze ni sa tim bozanskim stvarima niti sa crkvom kao crkvom, to ima veze samo sa ljudima
ni ateisti nisu dobrice i kod njih ima protiv zakonitih radnji ima ubica silovatelja itd itd, znaci tih ljudi ima svuda nije to samo u crkvi, pa da se svi samo okomimo na crkvu a da druge ostavimo po strani, mi treba svi zajedno da se borimo protih takvih ljudi u bilo kojoj instituciji ili organizaciji ili ustanovi