zasto bi mu homoseksualac ili neposlusno dete pomoglo ako je on pricao da ih treba sve pobiti, da je dosao da ojaca stare zakone a ne da ih unisti ? Ako mislis da je homoseksualizam izbor onda stvarno ne znam sta da ti kazem, ono bicu homos u utorak pa cu da se vratim u normalu u sredu, mada posle onog za dinosauruse ne bi me cudilo da i u to verujes .
Dobro moracu da ti ponovim odgovor posto vidim da si slep...
Reci mi da tebe dete opsuje sta bi ti rekao, hvala ti sine bas si dobar? Ili bi ga kaznio? Pojam kazne u starom zavetu je bio drugaciji, jer tada je izrael bio teokratska drzava i imao je gradjanske zakone. Po tom zakonu onaj ko opsuje oca ili majku, istovremeno je opsovao i Boga, jer mu je preko Boga - kroz majku i oca dat zivot. Malu nesvesnu decu nisu kamenovali, pa to bi bilo morbidno. Sta pricas? Kamenovali su onog koji je psovao oca i majku namerno, i znao je sta radi (u tekstu se lepo vidi da su ga prvo vodili kod sudije, i pokusavali da ga urazume, da to vise ne radi, takodje se vidi da tu nije bilo samo psovanje u pitanju vec i drugi nasilnicki postupci). Kad bi pustili takve da prodju bez kazne, ceo narod bi se iskvario.
A evo ti primer, nas svet danas, posto pusta takve da rade sta hoce, kakva su deca danas, upravo zbog roditeljske ne brige, psuju roditelje, tuku ih, odaju se drogi, prostituciji, nemoralu, kradu, ubijaju, siluju, opste zlo... I sad neko kaze da taj zakon nije bio pravedan. Ma ajte molim vas. Jevreji su posvecivali posebnu paznju vaspitavanju svoje dece. I ovi primeri koje ste naveli, su se jako retko desavali, ako su se uopste desavali...
U novom zavetu, Bog se ne menja, nego vise ne postoji teokratska drzava, i stoga ti zakoni vise ne vaze, za hriscane. A kada Bog ponovo bude uspostavio svoju vladavinu, sam ce kazniti takve pojedince ako se ne pokaju..
Ovo za homoseksualce, radjena su istrazivanja na tu temu, i homoseksualne osobe se ne radjaju kao takve, one takve postaju zbog uticaja okoline. Dakle to ne da nije bolest, to je bezobrazluk. Jako su retki slucajevi da se neko rodi sa pola muskim pola zenskim polnim organima, to jeste bolest, ali ovo prvo nije.. Zasto je Bog zapovedao da se takve osobe uklone iz drustva. Razlog je da ne bi druge navukli da rade to isto. Oni su cuvali cistotu svoje nacije. A sta mi danas radimo, dozvoljavamo takvima da paradiraju ulicama Beograda i kao oni su ponosni. Na sta su ponosni, pa jel to treba mala deca da gledaju?? Da im dozvoljavamo da usvajaju decu, da ih prave da i oni budu kao oni? Pa to im je i cilj da ceo narod iskvare.
Ranije su narkomane progonili, ali eto oni su rekli nemojte da nas dirate , mi cemo biti dobri, evo sedecemo u ovom cosku i nikog necemo dirati.. Kad su im to dozvolili nije proslo dugo, pa su svoju bolest i zavisnost, poceli da sire i namecu drugima, da trguju i da preprodaju drogu.
Isto je i sa homoseksualizmom i sa svim ostalim perverzijama, cim im dozvolis malo slobode, oni krenu da i druge uvlace u to.
Da promovisu to kao nesto dobro.. I onda imas zatrovanu naciju, izopaceno i bolesno drustvo..
Ne moze niko da kaze, da Bozji zakon nije bio dobar. On ih je cuvao od toga.
To moze da kaze samo onaj koji ne razume, ili namerno nece da razume...