Član
- Učlanjen(a)
- 25.12.2012
- Poruka
- 1.901
prva kršćanska crkva Kristova nije rasla kao kvasac
istina je da su mnogi mučenici dali svoj život za Krista, za Njegovu vjeru
Isus koji je umro a Pavao tvrdi da je živ je Onaj koji je bio raspet, i uskrsnuo
to je naš Spasitelj, i za njega je spreman svaki kršćanin dati svoj život
da li su naši preci bili pogani, pretpostavljam da jesu, ali su vremenom prihvatili Evanđelje
ali ne ono koje RIMOkatolici propovijedaju, nego Kristovo Evanđelje
Kristovo Evanđelje se i danas propovjeda , sa večom snagom i silom nego ikada
ljudima se iznose sve tajne Biblije, sve što je nekada bilo tajanstveno danas je otkriveno
pravi Kristovi Evanđelisti su i danas oni ljudi koji poštuju Božji Zakon i drže subotu
jer Božji Zakon je bio temelj Kristove kršćanske crkve od samog početka i ostaje do drugog slavnog dolaska
ljudi koji ne poštuju Božji Zakon i ne drže subotu nemogu biti Kristovi učenici, jer u današnje vrijeme nositi Križ Kristov je svetkovanje subote onako kako je to Bog zapovijedio
Krist je rekao:
tko ne uzme Križ svoj i ne slijedi me, nije me dostojan
Evanđelje Matej 10:38
Križ Kristov se ne nosi riječima, nego djelima
istina je da su mnogi mučenici dali svoj život za Krista, za Njegovu vjeru
Isus koji je umro a Pavao tvrdi da je živ je Onaj koji je bio raspet, i uskrsnuo
to je naš Spasitelj, i za njega je spreman svaki kršćanin dati svoj život
da li su naši preci bili pogani, pretpostavljam da jesu, ali su vremenom prihvatili Evanđelje
ali ne ono koje RIMOkatolici propovijedaju, nego Kristovo Evanđelje
Kristovo Evanđelje se i danas propovjeda , sa večom snagom i silom nego ikada
ljudima se iznose sve tajne Biblije, sve što je nekada bilo tajanstveno danas je otkriveno
pravi Kristovi Evanđelisti su i danas oni ljudi koji poštuju Božji Zakon i drže subotu
jer Božji Zakon je bio temelj Kristove kršćanske crkve od samog početka i ostaje do drugog slavnog dolaska
ljudi koji ne poštuju Božji Zakon i ne drže subotu nemogu biti Kristovi učenici, jer u današnje vrijeme nositi Križ Kristov je svetkovanje subote onako kako je to Bog zapovijedio
Krist je rekao:
tko ne uzme Križ svoj i ne slijedi me, nije me dostojan
Evanđelje Matej 10:38
Križ Kristov se ne nosi riječima, nego djelima