Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@faky
prouči ovdje pa češ vidjeti gdje se ustvari krije antikrist
http://serbianforum.org/religija/374591-antikrist.html
@infamuos
kako da ti objasnim kada ti nemaš ni osnove kršćanske vjere
untaoč tome još se žestoko suprostavljaš
spedz12"
"obred poniznosti"-jel' to ono kad perete noge jeda drugom?
Izvini brate ako cemo pravo ti si pravedniji od mnogih ovde,iako si ateist,bibliju rezonujes pravilno svaka cast.A, ja, faky, ...mene nisi svrstao u hrišćane?! Pa, ja sam najveći hrišćanin na ovom forumu
Ti bi, faky, stvarno mogao biti pravi hrišćanin. Postavljaš se kao i prva hrišćanska crkva, primala je pod svoje okrilje sve ljude, bez obzira u kakvog su Boga do tada vjerovali, ili nisu uopšte vjerovali.Izvini brate ako cemo pravo ti si pravedniji od mnogih ovde,iako si ateist,bibliju rezonujes pravilno svaka cast.
Jurivaku uzimam u Hriscane!
Pozdrav.
Tebe je po nekad tesko razumeti!Ti bi, faky, stvarno mogao biti pravi hrišćanin. Postavljaš se kao i prva hrišćanska crkva, primala je pod svoje okrilje sve ljude, bez obzira u kakvog su Boga do tada vjerovali, ili nisu uopšte vjerovali.
A, ja, faky, ...mene nisi svrstao u hrišćane?! Pa, ja sam najveći hrišćanin na ovom forumu
Jurivaka: Postavljaš se kao i prva hrišćanska crkva, primala je pod svoje okrilje sve ljude, bez obzira u kakvog su Boga do tada vjerovali, ili nisu uopšte vjerovali.