Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Znači golub jedan bog pa glas drugi telo treći ...bracika šališ se?
DUH potvrđuje TELO u kojem je punina Boga i Bog dozvoljava da se NjegovDuh pojavi vidno kao golub ili oganj ili vetar i to nije drugi Bog već Duh iglas jednog istog.
Ti bracika ne možeš biti istovremeno i na nebu ina zemlji jer si telom ograničen ali Bog nije i da ti govoriš iz vazduha i u vazduhu leprša ptica koji su tu da potvrde službuBoga u telu niko normaln nebi rekao da su to tri Adrijana.
DUH BOŽJI je Duh Božji ne drugi Bog ili deo od Boga.Bog ima u sebi Duhove i sad trebamo reći da postoji mnogo Bogova...?
Ideja vam je pogrešna jer izvorna vera nema trojicu već jednog,amin.
Nikada ja ovo tvoje necu prihvatiti, iz protog razloga sto bi ovo znacilo zamlacivanje naroda.
Bog bi se pretvarao da je nesto sto nije, i glumio bi. A znamo da on to neradi.
Cas govori sa neba, cas mu se Isus moli, cas je na zemlji, a cas je na nebu Bog.
Pa gde je onda Bog, i sta se tu deli na tri, ako to nije?
Zar smo mi maloumni pa nemozemo shvatiti i treba da se igra sa nama umesto da nam otvoreno kaze?
Ti kazes, SZ je imao ''Jednu sluzbu'' , NZ ''drugu i trecu sluzbu'' i Bog se podeli ''po ulogama''?
Pa ispade on stvarno ''glumac''.
Pa ako je SZ imao ''sluzbu Oca'' i NZ imao ''sluzbu Sina'', sta ce nam opet ''treca sluzba''(nakon sto je otisao na nebo), zar nam treba da nam ''glumi treceg''?
Zasto Isus nije nakon svog dolaska jasno ''rekao da je JEDAN BOG''??? Nego nam i posle toga ostavlja ''trecu sluzbu'' i tako dovodi u zabunu?
Zar ne rece Isus lepo da je on dosao da nam ''objavi Oca'', pa ako je ON TAJ, ''zasto se ne pokaza jasno'', nego nam nudi i ''trecu sluzbu kao zamenu sebe'' i jos ''prica sam sa sobom kao da on nije NIJE TAJ''?
Pa nije on lud, pa da prica sam sa sobom!
Vidis ovde pada tvoja teologija, jer Isus ''ne pokaza sebe'', nego ''on pokaza drugog'' a to je Otac. I ''pokaza nam treceg' a to je Sveti Duh.
Da je on zaista dosao da pokaze DA JE ON OTAC ne bi nam ''glumio Sina pricajuci sa nekim izmisljenim Ocem na nebu'' i time nas dovodio u zabludu.
Sem toga Isus pricajuci ucenicima o tome ''govori u mnozini'' ''i k njemu ćemo doći, i u njega ćemo se staniti'' (misleci na sebe i Oca).
Ko je to ''MI'' u tekstu?
Treba zaista biti nerazuman pa tvrditi da je ''Bog jedan''.
Poslednja izmena: