Hristos se danas nalazi u Svetinji nad Svetinjama na nebu i obavlja prvosvestenicku posrednicku sluzbu u korist coveka, a na zemlji je u novozavetnom periodu njegov predstavnik - a to je Sveti Duh, jer sam Isus je rekao "I kad ja odem poslacu vam drugog utesitelja da bude s vama"
Hristos je dakle prisutan ne fizicki, vec kroz svoga predstavnika Svetog Duha.
To je smisao onoga sto je izreceno u ovom videu.
Kojeg ono datuma se Isus preseli gore sa jednog prestola na drugo?
Hrist ima svog zastupnika Duha Svetog ...
Isus je UTELOVLJENI BOG!
Tako u službi tela nije mogao biti u svim verujućim najavljeje svog Duha kojim će biti u verujućim otuda može reći kako je sa nama u sve dane.
Moliš li se ti nekad...i moliš li se sve trojici ili samo dvojici ili jednom i reci mi IME tog jednog,ovde te ne pitam ja Belu već za Boga onog što nijena Orionu.
Duh koji je rečju sve stvorio isti se kroz materiju kao dete rodio jer Marija po reči zače OD DUHA i počinje služba Spasitelja po okončanju službe Stvoritelja tako i služba U TELU prestaje i uzima se telo i kad ono ode dolazi Duh iz tog tela jer piše da Hristovog Duha imaju verujući a ne Belinog jer u telu bi sva punina Božanstva i kako je Duh u stvaranju LIČNOST tako je ličnost kroz sve trislužbe i kao Spasitelj i u službi Duha.
Duh Sveti daje darove a ne Orion niti anđeli kao tvom lideru i Muhamedu.
Duh Sveti otvara razum onima koji to imaju jelenašima ne može otvoriti zbog deficita istog.
Neznaboštvo je uzelo mahai apostol reče tad dečice čuvajte se neznaboštva jer kao što danas Js i Adv.neznaju Boga tako i u ono vreme beše prevaranata.
Ovamo čovek krštava 5 osoba ,,KRŠTAVAM TE U BOGA OCA I BOGA SINA I BOGA DUHA SVETOGA,, Šta radite!!??
Žene su rukopoloženi učitelji i starešine....haos.
Kojekakvi pogađači datuma i reformatori Božje reči koji zabranjuju ženiti se i zapovedaju uzdržanje od hrane koju Bog dade na zahvalnost svetima.
Ne samo da se gadite na nedelju već je žigom zveri oslovljavate i čekate da Amerika donese zakon kako nedelja mora biti odmor celomsvetu,izlaga vas veštica sa kristalnim zubima koja govori o kraju sveta da je kontinent lažni prorok i da lažni prorok menja vremena i zakone a to radi prva zver a ne druga jer je druga lažni prorok...uši vam zavrće ona balerina u društvu onih sa rukama u sakou.
Koliko malo razuma treba da bi se videlo stotine laži i nemate ni taj minimum a vere ni toliko.
Laodikeja lažovčino čitaj šta čovek reče i kako oslovi njen nogopis,ti meni kažešda ja lažem...sramoto jedna:
Reče Valter:,,Ipak Biblija
i Duh Proroštva kažu neštosasvim drugačije,, A šta je on pored Biblije nazvao ,,Duhom Proroštva,, lažovčino?