Pa 3. osoba ne posebna, Duh Sveti jeste osoba. Jeste sam Isus Hrist. Nije Duh Sveti posebna osoba, nEgo sam Isus. Isus kaže da će biti sa nama, nije lagao. On je sa nama. Šta ste ti i moj brat Laodikeja rasp. nisam gledao. Spisi EGW su proročki, duh proroštva. U skaldu su sa Biblijom. Ona je prorok. Duh proroštva se spominje u Bibliji.
Tvoj zaključak po pitanju Duha Svetog je po mom verovanju u redu ali ona izjava u vezi Jelene je u teškom sukobu sa izjavom glasa koji reče:
,,Veštica sa kristalnim zubima koja govori o kraju sveta,,
Tripo,godinama unazad sam posećivao razne sajtove i nalazio MNOŠTVO dokaza o lažima EGV i kako su veliki deo propovednika uvideli greške i sazvao se skup gde su odlučili i pored toga uzimati milijarde za laž a ko hoće neka ostane a koneće sretan put, znajući da je uvek bilo raznih bolesnika i da će uvek imati klijente.
Preko 90 posto toga je uklonjeno otkupili i uklonli....neke su zaštitili raznim blokadama i dosadilo mi je to igranje pa sam sinu rekao i on mi je to očistio i sad ću pastirati redom ono što ste ostalima onemogućili da čitaju.
U temi
,,Promašaji Adv. crkve,, postavljaću redom i na više foruma da ljudi imaju dosta je skrivanja.
Da se razumemo,ja poštujem SVAKOG verujućeg čoveka (Hrišćanina) ali vrh te organizacije sa sve propovednicima većinom njih smatram izuzetno kvarnom robom zato vama želim pomoći da vidite ko je zaista EGV i ko su oni srebroljubci što uživaju od unovčavanja opasnih laži.
MIRE bracika,neću ti ovo na PP reći već javno,bilo me je strah za tebe ranije videći kako si zastupao neke Adv. stavove jer sam ja bivši Adv.koji dobro zna odakle je izašao i zašto ali u zadnje vreme sam iz srca zahvalan dragom Bogu što si verujući čovek a verujućima ne mogu prodati laž. Hvala ti što si na Božjoj strani.
Pratio sam više tema unazad i video tamo Šardija,Adrijana,Geru i još neke iskrene ljude i drago mi je za vas.