Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Isabeletina izjava o Adventistima me nije iznenadila, jer se uglavnom od protivnika iznosi ovakva lazna proekcija Adventizma kao pojave u savremenom svetu.
Naravno, sve receno nema nikakve dodirne tacke sa realnoscu pa s tim u vezi nema neki veliki znacaj, jer sve sto neko zeli da dozna o Adventizmu, ucenjima koja u njemu postoje, i Ellen White Adventistickoj spisateljici, postoji na razlicitim Adventistickim sajtovima, i publikacijama, tako da svako moze na osnovu toga i u licnom dodiru sa njima da kreira svoju licnu sliku.
Jednostrano svedocanstvo protivnika uvek ide samo jednom linijom, tako da je provera u svakom slucaju nuzna slusanjem obe strane, a ne samo jedne.
Poydrav i sve najbolje.
sad gero i isabelita treba da vidite jednu stvar ovde .kada laodikeja nešto govori oko mene što iznesem,ja ne mislim da mi je on neprijatelji ili moj mrzitelj,a ni spedy ili ja ako pokušavam njima reći.međutim na temi svi zajedno se ne nalazi takav kontekst,reci nešto protiv vređaš temu!!! ta tema je za mene ad akta isti čas. ja bih je kao postavljač sam precrtao da ne mučim nepoznavanje drugih oko osnovice Božje mislosti i ljubavi da se ona sastoji u dokazivanju istine u sili a ne u ljubavi i zajedništvu po cenu da neko gine u laži sotone.Sto te cudi izabeletin komentar?a ti,Spedy kad plujete na papu,katolcizam,pravoslavlje onda nista?sve dok nebudemo (Jedno-jedna) crkva hriscanska bice tako!jedna nedeljiva kakva je bila dok se nije pojavio ARIJE.
Pozdrav od Gere.
Sto te cudi izabeletin komentar?a ti,Spedy kad plujete na papu,katolcizam,pravoslavlje onda nista?sve dok nebudemo (Jedno-jedna) crkva hriscanska bice tako!jedna nedeljiva kakva je bila dok se nije pojavio ARIJE.
Pozdrav od Gere.
Isabeletina izjava o Adventistima me nije iznenadila, jer se uglavnom od protivnika iznosi ovakva lazna proekcija Adventizma.
VeniVidi: Bože prosvijetli me, koja je to prava crkva, jer svi su tako primamljivi, što bi Tebi bilo najdraže? a tako su mi dragi budisti jer oni imaju Chi i njega nikada ne grde kao tebe Bože.. pa muslimani su mi dragi jer zagorljivo ti pristupaju i mole ti se iskreno i usrdno, da bar to imam u sebi. i hindusi i Bhagavat Gita koja je napisana pred 5000 tisuća godina i unutra je pisao netko sličan Sinu tvome, samo mudrost ondje nađoh, a drugi to nikada ne žele ni ćuti za to da se ne bi udaljili od Tebe...ali ja znam Bože da sve ima svoj smisao na svijetu i raznih je plodova i raznih je podneblja, i ljubaznih ljudi ima po cijelom svijetu, ali kako mi se gade oni koji se ograđuju od njih po izlici da su izabrani. Isus je oštro osudio židove koji su imali prvenstvo jer su se držali knjiga a ljubavi i pravednosti nisu držali.