- Učlanjen(a)
- 27.03.2023
- Poruka
- 737
To nije istina... Sveti Duh nije sotona već dar od Boga nama, on proizlazi od BogaOn ti pak propovjeda da je treća Božanska osoba sam sotona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To nije istina... Sveti Duh nije sotona već dar od Boga nama, on proizlazi od BogaOn ti pak propovjeda da je treća Božanska osoba sam sotona.
Ti lupaš gluposti pošto izmišljaš da ja to tvrdim. Ja tvrdim da je Bog svemoguć, zato je tvoja primjedba glupa i besmislena.
Čim kažeš ovo znači da ti smatraš da Bog nije svemoguć.
Ti nisi Bog, zato je tvoj komentar besmislen.
Opet lažeš.
Naravno da hoću nastaviti dalje i ne samo na FB, nego i u crkvi za govornicom.
Naravno tvoju šuplju nauku je lako oboriti Biblijom, Bogu za STVARANJE, dobro čitaj STVARANJE nije bio potreban nikakav materijal.
Opet lupaš gluposti kada jasno piše da SVI IMAJU ISTI DUH. Dakle po tebi i duh životinja preživljava
Zato ja dajem sve sa foruma, a ne ti.
A sta je tebi Duh nego STRUJA! To si tvrdio da je energija!
Znaci, Bogu NEDOSTAJE STRUJE pa treba da mu se vrati, jer nema dovoljno struje kod sebe!
CRO Psalm 33:6 Jahvinom su riječju nebesa sazdana i dahom usta njegovih sva vojska njihova. (Ps. 33:6 CRO)A sta je tebi Duh nego STRUJA! To si tvrdio da je energija!
Znaci, Bogu NEDOSTAJE STRUJE pa treba da mu se vrati, jer nema dovoljno struje kod sebe!
A to da je SVEMOGUC, ti ne razumes sta to znaci! To ne znaci da je on neki "madjionicar" da izvodi neki "hokus pokus", vec znaci da "njegove namere uvek postaju stvarnost"!
Kad bi bio "madjionicar" onda Isus ne bi morao umreti za grehe, niti doci na zemlju! A Bog svakako nije zeleo da njegov Sin strada, ali je MORAO da ga zrtvuje!
To znaci, da Bog mora imati SREDSTVO preko koga deluje i preokrece stvari, a ne neku "hokus pokus" (magiju) da izvodi, kako si ti zamislio!
Na kraju to znaci, da mora postojati i DUH (LICNOST) da bi coveka vratio u zivot!
Tvoje vaskrsenje uopste nije biblijsko! To o cemu ti pricas je PONOVNO STVARANJE umesto biblijskog OZIVLJAVANJA (doslovno hebrejski PODIZANJA U ZIVOT).
Biblija nigde ne govori o "ponovnom stvaranju", vec "ponovnom vracanju u zivot", inace bi imali KLONIRANJE!
Jeste Bog SVEMOGUC, ali ne u smislu "hokus pokus" magije! Vec se "njegove namere uvek ostvare" (to znaci i njegovo ime na hebrejskom), glagol HAVA znaci POSTATI, tako Bog uvek postize ono sto zeli, ali koristi razlicita sredstva da to ostvari!
Kad bi bilo tacno ovo sto ti pricas da Bogu ne treba nego SREDSTVO preko koga ce nesto uraditi, vec izvodi "hokus pokus" (magiju), onda Bog ne bi morao da zrtvovuje svog Sina, ne bi dopustio da on strada, vec bi nasao drugi nacin!
Ali nije postojao drugi nacin! Isus bas zato i kaze:
OCE AKO JE MOGUCE DA ME MIMOIDJE CASA OVA! - ALI NIJE BILO MOGUCE!
To znaci da nije moguce ni VASKRSENJE PO SECANJU, kako si ti zamislio!!!
A ti si Bog, pa je tvoj komentar smislen?
Veze s biblijom nemas, ti tumacis po svome nahodjenju kako ti odgovara..
Rekao si da je DUH ENERGIJA, hoces sad da te citiram?
Da se ismejavas i pljujes po drugima za govornicom kao sto radis tesko da bi te neko u crkvi trpeo. A ja ne ismejavam nikoga, vec tvoju teologiju, koja veze sa biblijom nema..
Biblijski pisci ne objasnjavaju fiziku stvaranja kada pisu da je Bog "ni iz cega" stvorio svet, niti je biblija naucna knjiga! Oni iznose svoja opazanja..
Posto je nama nerazumljivo kako iz nevidljivog nastaje vidljivo oni pisu da mi to moramo prihvatiti "verom".
To ne znaci da je bukvalno "ni iz cega" stvorio! Poznato je da iz energije nastaje materija! To nam je poznato danas, ali biblijskim piscima nije bilo poznato!
Ta tvoja "hokus pokus" magija, nema nikakvog smisla, ispada Bog neki "carobnjak" kao u crtanim filmovima.
Bog nije carobnjak, on deli zivot, kroz njega postojimo micemo se i jesmo, bez njega nema ni materije, energije.. ni bilo cega!
Mora dakle postoji neko SREDSTVO, nesto sto on upotrebljava da od toga nacini sve ostalo, bio to i neiscrpni izvor energije, ili bilo sta drugo... Ne stvara "ni iz cega" kako si zamislio, jer "zivo nastaje samo od zivog"..
Pise da "duh stoke ide dole pod zemlju" a "duh covecji se vrati gore ka Bogu".
Ispada po tebi da je Bog GADLJIV NA STRUJU STOKE!
Ako covecju STRUJU prima nazad, zasto STRUJU STOKE ODBIJA DA PRIMI???
Vidis po tome da nije rec samo o energiji, vec je DUH takodje i nosioc LICNOSTI! A zivotinje ne vaskrsavaju, pa mu zivotinjski DUH ne treba!
Zato Isus i kaze:
OCE PRIMI DUH MOJ!
Takodje apostol Stefan kad umire govori:
Gospode Isuse, PRIMI DUH MOJ!
---> Po tebi, svi su se oni molili da Bog PRIMI NJIHOVU STRUJU NATRAG!
To je besmisleno!
Ja sam osporavao tvoju teologiju, a ne tebe. Kao licnost me ne zanimas, niti me tvoje ismejavanje zanima..
tripo 41, Sveti Duh je treće lice Božanstva, izvoli i lijepo pročitaj šta piše tvoj adventista o tome:
Molitva Duhu Svetom
Ispoštovati ću tvoju želju i više ti se neću obraćati. No, ovo što si napisao zaista nije istina. Da je baš tako odavno bi zapala u ruke nekih od lažnih učitelja, a moraš priznati i sam da ih u npr. adventizmu ima mnogo, velika većina žele biti učitelji pa čak i proroci.Jesam li ja tebe spomenuo po ovoj temi da ti meni tako daješ ovo? Eto koliko si neobjektivna, ovdje su ti ovi članovi svašta nalupetali o meni i ti si to prihvatila, a da nisi uzela sa rezervom pa da i sa moje strane čuješ mišljenje. To znači da ti slijepo vjeruješ onima koji ti govore. Zato sa mnom nemoj da razgovaraš. Osim toga zadnjih nekoliko komentara nismo govorili o SD nego o duhu životnom. A Duh Sveti je usput spomenut
Eto koliko je tvoj komentar besmislen i koliko dokazuje da nisi pratila šta sam ja govorio i o Svetom Duhu i duhu životnom.
Zato se lijepo vrati na moje komentare i pročitaj ih, ovako ispadaš žalosna.