VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
da neozbiljnost spada u pravilnik kreacionistima ne bi bilo dozvoljeno da kucaju uopste
Nisam licno mislio na tebe, vec na pojedine koji diskutuju o biblijskim temama u okviru foruma.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
da neozbiljnost spada u pravilnik kreacionistima ne bi bilo dozvoljeno da kucaju uopste
Urednice, da li u pravilnik spadaju i neozbiljnost i ironija koje pojedini cesto praktikuju u diskusijama?
reci m itacno sta podrazumevas pod tim neozbiljnost? za mene je neozbiljnost dosta tvojih izjava vezanih za subotu konkretno, znaci neozbiljnost moze da bude i ne istomisljenje, pa mi reci tacno na sta ciljas
Urednice, da li u pravilnik spadaju i neozbiljnost i ironija koje pojedini cesto praktikuju u diskusijama?
Polako, polako......
Naravno da je ubijedjen da je njegova vjera naispravnija, inace ne bi bio to sto jeste!
Meni je moja vjera takodje najispravnija, i vjerujem da je tebi tvoja.
Meni ne smeta sto ne vole islam, adventizam, ortodoksiszam, katolicanstvo, budizam, ateizam.... ta da vole bili bi to!
Ne smeta mi ni kada se kritizira bilo koji od ovih pravaca, jedino sto se treba suzdrzavati od licnih uvreda.
Ako neko ima lose misljenje o Kur'anu, ja cu ga upitati zasto, i ako treba ponudicu mu argumentirani razgovor (ne raspravu!).
Mislim da je korektno.