Dobro pročitajte pre nego što kažete ili napišete bilo šta!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ne daj se, druže! Nemam namjeru da te tješim pričom kao danas ni rak nije bauk kao što je nekada bio (lako je meni pričati, zar ne?), tako bar govor statistike. Lijekovi i doktori pomažu, ali koliko vidim, najbolji lijek za tebe će biti tvoj optimizam i vjera da ćeš pobijediti i u toj bici.
I hoćeš sigurno!
Javi se bar povremeno.
Sretno!

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
@taman

Ti za ozbiljno? Još ne mogu vjerovati da je istina ovo što si napisao. Navikli smo na tebe da se voliš šaliti, ali ako je istina...jao! Žao mi je.
Ovoga časa ti ne znam reći drugo osim da ću se pomoliti za tebe. Ne gubi nadu, vjeruj svom Bogu, On te je vodio do sada kroz sve životne teškoće i sada će... On je Vjeran.

Član
Učlanjen(a)
15.01.2013
Poruka
555
Ma, ljudi, nemojmo se pekmeziti, svi vi jako dobro znate od čega sam ja sazdan (kao i neki o vas, svaka čast), hteo sam samo reći zašto me nema neko vreme, a doći ću ja vas za;ebavat, ... dont vori ...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ma, ljudi, nemojmo se pekmeziti, svi vi jako dobro znate od čega sam ja sazdan (kao i neki o vas, svaka čast), hteo sam samo reći zašto me nema neko vreme, a doći ću ja vas za;ebavat, ... dont vori ...
Neka se pekmezi cio forum, samo nemoj ti! I naravno, dođi da nas zahebavaš, evo obećajem da ti ni jedan post neću obrisati (ako ne budem morao):dtyste:

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Nedostajao si, bez daljnjega, ali nikad ne bih pomislila da bi ovo bio razlog.
Dobro ti je Jurivaka napisao: tvoj optimizam će ti pomoći prebroditi i ovu kušnju. Borac si, prokušan u borbi života, vjerujem da ćeš milošću Božjom uspjeti svladati i ovaj križ.
Molit ćemo, vjerujm da će i drugi moliti, da se što prije vratiš zdrav i veseo. Valjda nije slučajno da smo se sreli u ovom virtulanom svijetu. Gospodin sve zna, od našeg pisanja je slaba korist, ali molitva ima snagu.

"Ako dvojica od vas na zemlji jednodušno zamole što mu drago, dat će im Otac moj nebeski."

Natrag