Dobro pročitajte pre nego što kažete ili napišete bilo šta!

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ma, ja samo glumim ateistu, a potajno se nadam da će mi Bog upisati u zaslugu što se ovako trudim na "njegovim" temama, a budući da je to tako, moram se takođe truditi da budem pravedan, jer znam da Bog ne voli napravdu.:dtyste:

Evo nama naseg Ce ......stigao iz Bolivije kada video probleme.....:roll:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Don Kihot je samo metafora i ma koliko ljudi koji se danas bore za pravdu i jednakost među ljudima (naročito socijalnu pravdu), ličili na njega, ovaj svijet će se moći nazvati očovječenim, tek onda kada to prestane biti metafora i postane stvarnost! Utopija? Nije.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Za dobre stvari nikada nije kasno tako da ni moje pojavljivanje nije okasnilo od sada ja preuzimam brigu o vašem pisanju i postovanju
svaka čarka ili vređanje donosi trajni ban, i opet ban ,i ban............bez obzira koliko puta budete menjali nik imate ban,,,,,,,,,,Pišite normalno bez vređanja i omalovažavanja drugih...........Jer ima jedne lepa misao.....

."KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE I ŽIVOT".

UPOZORENJE

Ne zadirite u tuđe teme stvarajući još veću mržnjusvako ima svoj deo u kome može iznositi razna mišljenja.............. ne dopuštam bilo kakav pokušaj omalovažavanja druge religije ,sekte ili grupacije tako što će se to postovati u njihovom delu ,sledi BAN bez upozorenja

Nemam što drugo reći, osim yes3

Ali, želim podići ovu temu da se tvoje upozorenje ne zaboravi.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Hvala na tvojoj dobroj namjeri, ali nije uvijek dobro ne imati posla. Čovjek se ulijeni i opusti, a to može biti loše, ako mu pređe u naviku.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Urednice, da li u pravilnik spadaju i neozbiljnost i ironija koje pojedini cesto praktikuju u diskusijama?

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
da neozbiljnost spada u pravilnik kreacionistima ne bi bilo dozvoljeno da kucaju uopste :D

Natrag