Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
277
Kod:
[url=http://sms-poruke.eu/dobro_jutro_sms.php]DOBRO JUTRO SMS PORUKE - Sms poruke za dobro jutro[/url]

posto neznam kako ste jutros,na koju nogu ste ustali i da li ste uopste spavali ,pa najbolje da svako sebi uzme sta mu godi: izvolite i dobro jutro:D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro jutro svima! :)
Dobro jutro Nedo :) Ima nas koji smo ozbiljni ljudi i koji ustajemo rano, za razliku od nekih ''forumskih insekata'' koji se izležavaju do podne :lol:Ne bih sad da ti ih nabrajam, sli će se oni prepoznati sami....yes3

stoperka69-different-animated-films-DO-BLOGA-comments-drinks-album1-srca-caffe-caffe-Coffee-Cup-Good-Morning_large.jpg

Evo i jedna lepa pesmica...Borimo se protiv ''uroka''...Petak je 13...

[video=dailymotion;x97h2]http://www.dailymotion.com/video/x97h2_the-cure-friday-i-m-in-love_music[/video]

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobro jutro svima...naročito iskrivljenoj i podebljaloj a i u petak zaljubljenoj Dum :lol:

Poslednja izmena od urednika:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Dobro jutro, dragi moji. :)
U poslednje vreme ne stižem baš mnogo da svratim, ali bar da vas pozdravim i poželim vam da današnji petak 13. okrenete u svoju korist, i da baksuz beži od vas. yes3
Upravo sam se vratila iz kupovine, pa sam vam spremila doručak.
Izvol'te! :)

Dorucak.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pozdrav Crvendać :hi:
Doručak veoma lepo izgleda, pohvala od mene yes3

Ima i rešenje za urok...

:lol:

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nikad se ne zna, važno je nadati se....evo Dum svojim nikom to najbolje objašnjava :)
Znači, ne verujem...Da sam znala da se to toliko primećuje, ne bih to ni u ludilu uradila...Sad ima 10 dana da me zezate zbog toga...Ali šta ću, imam dosta zlata, šteta je da mi stoji...Možda smislim i još nešto...

A tebi bi bolje bilo da promeniš taj ''dres'', znaš od kad ga nosiš?...Neuredan si Death...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Znači, ne verujem...Da sam znala da se to toliko primećuje, ne bih to ni u ludilu uradila...Sad ima 10 dana da me zezate zbog toga...Ali šta ću, imam dosta zlata, šteta je da mi stoji...Možda smislim i još nešto...

A tebi bi bolje bilo da promeniš taj ''dres'', znaš od kad ga nosiš?...Neuredan si Death...:lol:

Jok i nećemo...čekam još da vidim šta će moj drug Delija da kaže pa da nastavim :)
Svaki dan je nova životna utakmica pa se i novi dres oblači yes3

Nego nešto si sporo odgovorila...

Opasan je neprijatelj, koji nosi masku prijatelja!

Opet te neko nervira na poslu smile3

Natrag