Dobro jutro :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jok i nećemo...čekam još da vidim šta će moj drug Delija da kaže pa da nastavim :)
Svaki dan je nova životna utakmica pa se i novi dres oblači yes3

Nego nešto si sporo odgovorila...

Opet te neko nervira na poslu smile3
Kad bi ti znao, kako se ja i odakle sve uključujem, ne bi ništa pitao...Što bi babe rekle :'' Ne znam gde udaram''...yes3
Znači, došlo je dotle, da moram voditi računa šta pišem, za sve se ''kačite''...
Polako, samo dok budem imala malo vremena da se pozabavim vama, neće vam pasti na pamet, da mi izvrćete misli i reči...Ima da vas ''oduvam'' :lol:

Pozdrav :hi:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kad bi ti znao, kako se ja i odakle sve uključujem, ne bi ništa pitao...Što bi babe rekle :'' Ne znam gde udaram''...yes3
Znači, došlo je dotle, da moram voditi računa šta pišem, za sve se ''kačite''...
Polako, samo dok budem imala malo vremena da se pozabavim vama, neće vam pasti na pamet, da mi izvrćete misli i reči...Ima da vas ''oduvam'' :lol:

Ok, neće više biti provokativnih pitanja :lol:

Ne, ne samo ti piši, ima puno omladine na forumu treba na nekoga da se ugleda yes3
Jedva čekam, kad budeš našla vreme, tada će biti tu i moji drugari Delija i Tito...onda mi nećeš moći ništa :roll:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobro jutro, svima. :hi:

U pravu si bio Death, opasno se promangupirala ova boldirano-iskrivljena forumašica, sad još i preti nekim sankcijma "kad bude imala vremena" (u prevodu: na zapadu ništa novo). :mrgreen: Dum, ne brini, nećemo da te zezamo, pa valjda nas poznaješ. :lol:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
10.05.2011
Poruka
30
Dobro jutro svima

zelim vam lep dan iako nam vreme nije bas lepo :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobar dan, svima yes3

Šteta što se samo oko Dunava nisu zadžali vetrovi...:dntknw:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Dobrooo jutrooo! :)

Izvol'te, ko je za kaficu?

coffee.jpg

I malo lepe muzike... :)

watch

Mogli bismo i mi malo da izađemo na ulicu, bar da malo vežbamo. Šta mislite?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro jutro onima koji kasnije ustaju i dobar dan onima koji su davno ustali! :)

tamoneka-tamoneka-Verschiedene-Mmiikkaa-comments-food-Good-Morning-DO-BLOGA-romantic-Coffee-Cup_large.jpg

Malo muzike...

[video=dailymotion;xv9h5]http://www.dailymotion.com/video/xv9h5_the-cure-just-like-heaven_music[/video]

Uh, ja ovaj post pišem pola sata...Nikako da....Naravno, ''vežbanje'' se podrazumeva...Ali ne znam šta da vežbam...Možda bi prvo trebala da naučim nešto da sviram, pa ću posle lako vežbati..:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobro jutro, Crvendać i Dum, zahvalnica ne'am. :dntknw:

Mogli bi malo da vedžbamo pa da jednog dana zvučimo ovako: :mrgreen: :D

Član
Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
277
Dobro jutro onima koji kasnije ustaju i dobar dan onima koji su davno ustali! :)

tamoneka-tamoneka-Verschiedene-Mmiikkaa-comments-food-Good-Morning-DO-BLOGA-romantic-Coffee-Cup_large.jpg

Malo muzike...[video=dailymotion;xv9h5]http://www.dailymotion.com/video/xv9h5_the-cure-just-like-heaven_music[/video]

Uh, ja ovaj post pišem pola sata...Nikako da....Naravno, ''vežbanje'' se podrazumeva...Ali ne znam šta da vežbam...Možda bi prvo trebala da naučim nešto da sviram, pa ću posle lako vežbati..:lol:
.
Dobro jutro svima! Za vezbanje predlazem neku laganu muziku u pozadini i lagano kretanje u ritmu gornjim delom tela:D mozete koristiti i ruke kad ne tipkate ,naravno :yea: ili kao ja uz Goricu i Dragana!Stvarno su dobri puni pozitvne energije i jedan od nacina da vam dan lepo krene...:yea:

Natrag