Dobro jutro :)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.016
Dobro jutro!

Nedo, nismo mislili na tu vrstu vežbanja, nego na vežbanje našeg benda. Nešto smo se u poslednje vreme ulenjili, svi se razbežali. Ali dobro, ima vremena, sastavićemo se ponovo. :)
A što se tiče vežbanja i "razmrdavanja", slažem se sa tobom u potpunosti. ;)

'Ajde da prvo popijemo kaficu, da nam dan lepo krene... Izvol'te! :)

PFO4253.jpg

I malo muzikice...

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro jutro svima ! :)

mds5_Coffee_Good_Morning.gif

[video=dailymotion;x6pan7]http://www.dailymotion.com/video/x6pan7_whitesnake-ain-t-no-love-in-the-hea_music[/video]​

Član
Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
277
Dobro jutro!

Nedo, nismo mislili na tu vrstu vežbanja, nego na vežbanje našeg benda. Nešto smo se u poslednje vreme ulenjili, svi se razbežali. Ali dobro, ima vremena, sastavićemo se ponovo. :)
A što se tiče vežbanja i "razmrdavanja", slažem se sa tobom u potpunosti. ;)

'Ajde da prvo popijemo kaficu, da nam dan lepo krene... Izvol'te! :)

Pogledajte prilog 16275

Hvala puno na kafi bas mi je prijala;) a super sto imate bend,izvinjavam se nova sam pa nisam upucena.da li ste afirmisani bend,mozda sam vas fan a neznam:dntknw: ako niste jos bit ce te sigurno i evo javljam se kao prvi fan;) sad ce lepse vreme sunce a snjim i raspolozenje i za rad i stvaranje pa sretno i do koncerta :yea:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Dobro jutro, dobri ljudi!!! :D:D:D
(to ja vičem od sreće :D što sam stigla na omiljenu temu a i da probudim ove spavalice:blum3:)

gm18.jpg

I naravno, muzika!:dog: Nešto o osmehu i promatranju sveta! ;)
Ko razume shvatio je!:lol:

:dance3::dance3::dance3:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobro jutro i od mene :)

Mars, sad nam ne treba Sunca jer napolju sija toliko jako, da već posle nepunog minuta skida osmeh sa lica osim ukoliko si baš raspoložena pa ti svejedno šta se napolju dešava :lol:

Natrag