Dobro jutro :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Primetio sam da kad se ljutneš budeš opasnija nego inače...:lol:
Ma čim ti je "svaka na mestu", velika si ti osvetnica, da ne kažem opasnica :declare:
Death, ti mu ovde dođeš ko' neki analitičar...Sve pažljivo ''razbijaš na sastavne delove'', a onda svaki delić provlačiš kroz sive moždane ćelije...Nemoj mnogo da se baviš tom naukom...Zaboleće te glava...yes3

Pozdravljam te, i sve koji kasnije dođu...:hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobro jutro, Sendi, Dum, Death i svima koji naiđu... :hi:

Duuuuuuum, vidim da trenutno "pratiš fabulu radnje" oflajn. Ako, ako, važno je da si u toku, da ti nešto slučajno ne promakne. :blum3: :mrgreen:

Death, vidim ja sinoć Delija u daunu, potpuno sam zaboravio da je to zbog fudbala i goveđeg gulaša... Čak ni na temi FSS nijedan komentar nije imao snage da ostavi, ubilo ga to načisto. :mrgreen:

Sendi, ti počinješ da nas zabranjavaš, pojaviš se u cik zore, a onda te nema celog dana. :dntknw: :mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Death, vidim ja sinoć Delija u daunu, potpuno sam zaboravio da je to zbog fudbala i goveđeg gulaša... Čak ni na temi FSS nijedan komentar nije imao snage da ostavi, ubilo ga to načisto. :mrgreen:

Neka ga neka se malo konsoliduje, ali uopšte zadnjih dana sumnjivo se ponaša, gledam samo kako sa ženama komunicira :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa jeste malo čudan ovih dana, mislim, više nego obično. :mrgreen: Ništa, čekamo da se javi pa ćemo videti šta je u pitanju. yes3 :D

Obično se javlja u ovo vreme, čim ga nema malo duže, znači smišlja odgovor :mrgreen:
Zlo da sam sinoć okačio Toletu sliku, celu noć bi sanjao vampire :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Obično se javlja u ovo vreme, čim ga nema malo duže, znači smišlja odgovor :mrgreen:
Zlo da sam sinoć okačio Toletu sliku, celu noć bi sanjao vampire :mrgreen:

Da, da, smišlja neku osvetu, a za sve to kriva je teta Dum i njena nehumana tema. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Aha...i Dum uhvatila neka nervoza a svima lepo počeo dan...Izgleda ništa do večeras :dntknw:

Izgleda tako, načekaćemo se za neke odgovore... :mrgreen:

Ne znam za Deliju, ali znam šta Dum trenutno radi (dve operacije) - prisluškuje šta pričaju kolege i hvata beleške iz ovoga što se piše na forumu kako bi smislila bolje odgovore kasnije. yes3 :mrgreen: (naravno, oflajn je, kao i tokom većeg dela dana i noći) :mrgreen:

Natrag