Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobro jutro svima (zahvalnice out, da ne brine Delija). :mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dobro jutro svima i od mene. :hi:Konačno lep dan. :D

Dobro jutro svima (zahvalnice out, da ne brine Delija).
Poslednjih dana si fino raspoložen. Ko da direktno iz kafane dolaziš na forum, pa nam prenosiš kafansku atmosferu. :mrgreen: :D Za zahvalnice ne brinem, posle onakvog tvog jučerašnjeg pisanja o meni, ispod časti mi je da mi se ti zahvaljuješ. :mrgreen: :D I onih 500 zahvalnica koje si mi dosad dao, vratiću ti nazad. :mrgreen:

Nažalost, ni ja nemam zahvalnica danas. :(

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dobro jutro svima, evo najzad i ja poranila :D

good-morning-lion-webkinz.gif

Kafa za drustvo

Nadam se da nisam smorila sa grupom Journey a i ako jesam... :D

Prijatan dan svima ;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dobro jutro svima! :)
Dobro jutro Sendi...Naravno da si vesela, kad nema onih ''insekata'' da nam smetaju...Sada možemo lepo da uživamo uz jutarnju kafu yes3
coffee-cup-01.jpg

Evo nečeg veselog...
[video=dailymotion;x1dnqi]http://www.dailymotion.com/video/x1dnqi_blur-song-2_music[/video]

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobro jutro...:)

Dum imaš sreće što odmah nisam skočio za komp čim sam ustao inače bi ti "presela" kafa :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Death, već mi je prisela kafa, ti bi mi bio samo ''višak'' il' bi mi došao na jes' (Zaboravio si, ja imam ''stila'' :lol:)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Znači ti kad se naljutiš onda svako ko naleti može da oseti tvoj mač osvete :angel:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Znači ti kad se naljutiš onda svako ko naleti može da oseti tvoj mač osvete :angel:
Misliš, da li sam tip ''nervozne i nadrndane'' žene...Verovao ili ne...Nisam...Ja spadam u vedre, ozbiljne ali i nasmejane osobe...
Ali kad sam ljuta u stanju sam da ''oduvam'' sagovornika...To stvarno ume da bude...uh...Bolje da ne znaš...I ''svaka mi je na mestu'' :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Misliš, da li sam tip ''nervozne i nadrndane'' žene...Verovao ili ne...Nisam...Ja spadam u vedre, ozbiljne ali i nasmejane osobe...
Ali kad sam ljuta u stanju sam da ''oduvam'' sagovornika...To stvarno ume da bude...uh...Bolje da ne znaš...I ''svaka mi je na mestu'' :lol:

Primetio sam da kad se ljutneš budeš opasnija nego inače...:lol:
Ma čim ti je "svaka na mestu", velika si ti osvetnica, da ne kažem opasnica :declare:

Natrag