Dobro jutro :)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Kako neće vidiš da hoće, kad joj nema drugarice spremna je na sve ustupke samo da bi se uklopila u društvo :mrgreen:

Jeste, vidiš prevario sam se, potcenio sam njenu potrebu za prihvatanjem i spremnost na svakave ustupke da bi je zadovoljila. yes3 :mrgreen:

Znam, znam ...''DeriDeri'' banka...je pravo čudo...Tu stvarno čovek mnogo nauči....Recimo, kako samo da dobija, a ništa da ne troši...Idealno..:lol:

Pa da, a pošto je DeriDeri poznata po milosrđu, čujem da se i veliki filantrop Mlađa raspituje za naš poslovni model, kaže mnogo mu se sviđa. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa jeste...treba insistirati na preciznim formulacijama da ne bi bilo nerazumevanja...ili možda nezadovoljstva :lol:
Kako neće vidiš da hoće, kad joj nema drugarice spremna je na sve ustupke samo da bi se uklopila u društvo :mrgreen:

Nisam spremna ni na kakve ustupke...Ja sam ''nepotkupljiva''...Zar se ne sećaš ? Ja sam iz ''DeriDeri'' banke..:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Počeću da verujem da su priče koje kruže forumom o tvojoj samozaljubljenosti ipak tačne. yes3 Dobićeš bre hvala popodne, ne brini. :mrgreen:

Živi bili pa videli. :mrgreen: Ja tebi dam hvala i kad mi se ne sviđa tvoj komentar ili pesma, dobri smo forumski drugovi, pa da te ispoštujem. :mrgreen:

Odoh. Dum, nadam se da ćeš se snaći u društvu ove dvojice mojih problematičnih prijatelja. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Živi bili pa videli. :mrgreen: Ja tebi dam hvala i kad mi se ne sviđa tvoj komentar ili pesma, dobri smo forumski drugovi, pa da te ispoštujem. :mrgreen:

Odoh. Dum, nadam se da ćeš se snaći u društvu ove dvojice mojih problematičnih prijatelja. :mrgreen:

E, ne dam iz inata. Čuvam. Do večeras. :lol:

Ajde odoh i ja, sudbina me na put šalje, moram da vadim neki jbn izvod iz matične knjige, po jubilarni 1000-i put.wacko2wacko2

Pozz, svima. :hi: Dum, jel ti sad lakše što idemo? Možeš malo da predahneš (daće ti Death 5-6 minuta). :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ja samo da vas pozdravim i da "izlupam" po neku zahvalnicu, ne bih da mi labud bude tuzan zbog toga :D

Nego, Tito, to sto ih cuvas za veceras mi je vec malo sumnjivo, neka "zavera" je, kanda, u najavi :D

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ja samo da vas pozdravim i da "izlupam" po neku zahvalnicu, ne bih da mi labud bude tuzan zbog toga :D

Nego, Tito, to sto ih cuvas za veceras mi je vec malo sumnjivo, neka "zavera" je, kanda, u najavi :D

Ma bila je zavera da ti malo zezam Labuda, ali brate, mnooogo je osetljiv tako da sam morao prvo njemu d'izlupam zahvalnice, a za ostale šta je ostalo, ostalo. :lol:

Natrag