Dobro jutro :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
:lol:
Sendi, pod hitno bataljuj farbanje ograde, sad je jasno da su te isparenja ošamutila, koja bre neuspela revolucija? :diablo: :lol:
Eto, ti bi odma da idemo u komercijalu, a još nismo ni underground.:acute: Daj prvo da ostavimo neki umetnički pečat, a posle ćemo se lako unovčiti. yes3 :mrgreen:

:lol::lol:
Pa vi se jos to necemu nadate :???: ?! De, lepo priznajte poraz, veruj mi da cete osetiti veliko rasterecenje, niko vam se nece smejati a i nemate ste da izgubite sto vec niste :D.
A, ostavili ste vi pecat na vrlo diskutabilan nacin. Sad bih rekla da su to bili mali potezi velikih umetnika al' mi se nekako ne uklapa u koncept... :roll: . Dobro, samo vi bez'te od komercijale, nemoj posle da kukate kad bude bilo kasno :acute:.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dobar dan svima. :hi:

Sendi, ni hvala da mi kažeš za onoliku ogradu koju sam ofarbao. sorry:mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dobro jutro drugari!
Samo da se zapljunem da ne dobijem minus.:D

Vredno radite,neko i u više smena...drago mi je da ste svi manje~više,više manje nego više,shvatili ozbiljnost ovog projekta.

Delijo,učinio si plemenito delo,samo nije lepo da ofiraš Sendi.Vidiš kako svi saosećaju sa njenom patnjom,a sada će shvatiti da je ona ispijala piće dok si ti forsirao farbu.

Ladno mi ne daje da postavim klip.Bata Rako,hoće li to skoro? :roll:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dobro jutro drugari!
Samo da se zapljunem da ne dobijem minus.:D

Vredno radite,neko i u više smena...drago mi je da ste svi manje~više,više manje nego više,shvatili ozbiljnost ovog projekta.

Delijo,učinio si plemenito delo,samo nije lepo da ofiraš Sendi.Vidiš kako svi saosećaju sa njenom patnjom,a sada će shvatiti da je ona ispijala piće dok si ti forsirao farbu.

Ladno mi ne daje da postavim klip.Bata Rako,hoće li to skoro? :roll:

Znam Ivanjuška, ali veruj mi tretirala me kao roba. Ni kafu mi nije dala. Još skrsti ruke na leđima, nadmeno podigne glavu, zauzme neki gordi stav vojskovođe i onda mi svojim gromkim glasom kaže: Alo sivonjo, kud si zapeo, ne farba se tako. Razočarala me, iako sam se trudio. sorry:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
:lol:

:lol::lol:
Pa vi se jos to necemu nadate :???: ?! De, lepo priznajte poraz, veruj mi da cete osetiti veliko rasterecenje, niko vam se nece smejati a i nemate ste da izgubite sto vec niste :D.

A, znači tako izgleda biti na droZama... :blum3: :mrgreen:

Znam Ivanjuška, ali veruj mi tretirala me kao roba. Ni kafu mi nije dala. Još skrsti ruke na leđima, nadmeno podigne glavu, zauzme neki gordi stav vojskovođe i onda mi svojim gromkim glasom kaže: Alo sivonjo, kud si zapeo, ne farba se tako. Razočarala me, iako sam se trudio. sorry:mrgreen:

E, crni Delija, neko mora da ti kaže bolnu istinu, evo ja ću pošto sam ti prijatelj: Iskoristila te, biće s tobom još samo dok joj okrečiš kuću, prefarbaš stolariju i pobacaš krš sa tavana i podruma. Klasika. yes3 :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dobar dan svima. :hi:Sendi, ni hvala da mi kažeš za onoliku ogradu koju sam ofarbao. sorry:mrgreen:

O, pa ko se to nama pojavio :heart:... I vec poceo da kuka i jadikuje ne bi li skupio jos koji poen kod onih sto te ne znaju. Cccc... A nisi se bunio kad si se nudio i molio da farbas :acute:. Gori si, bre, od ovih po kojima stalno osipas :-D

E, crni Delija, neko mora da ti kaže bolnu istinu, evo ja ću pošto sam ti prijatelj: Iskoristila te, biće s tobom još samo dok joj okrečiš kuću, prefarbaš stolariju i pobacaš krš sa tavana i podruma. Klasika. yes3 :mrgreen:

A, znaci tako izgleda propala revolucija... whistle2
Jao, pa to su niski udarci :acute:. Nemas ti pojma koliko nas je ovo farbanje vezalo :roll:
Uzgred, ne pominji mi ni tavan ni krs, jedan ceo dan smo tamo "pakovali" neke stvari koje nisu ni za bacanje ni... pa ni za sta al' da se cuvaju, cuveno: "mozda nekad zatrebaju", mislim da bi mi previse bilo da to sve moram ponovo dole wacko2

Pozdrav, Ivanjuska ;)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814

Što mi ne reće to ranije prijatelju, ja sam to svojom divovskom snagom već sve uradio, i na kraju izvisio. :mrgreen: Dobro, barem će mi ostati u sećanju njeno pevanje i božanstveni glas kojim me je uveseljavala sa terase svakog jutra. E moj Tito, da je samo čuješ kad zapeva pesmu: ''Zapevala sojka ptica ptica''. :mrgreen:

O, pa ko se to nama pojavio :heart:... I vec poceo da kuka i jadikuje ne bi li skupio jos koji poen kod onih sto te ne znaju. Cccc... A nisi se bunio kad si se nudio i molio da farbas :acute:. Gori si, bre, od ovih po kojima stalno osipas :-D
Zbog ovog tvog komentara Sendi, svoj vragolasti pogled sam besno sklonio u stranu. :beee::mrgreen:

Pozdrav i svim članovima benda. Jedva čekam prvi nastup, biće to spektakl za pamćenje. yes3:mrgreen:
Evo, moj drug Tito već uveliko vežba za prvi nastup. :mrgreen:

1a5cfa82910defe92d60a31.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mislim da je krajnje vreme da dovedemo Sasu Popovica, da nadje prave talente :lol:
Jao Sendi, kako si se samo setila...:D

Predlažem da ''zakupimo'' jedan reklamni termin kod Saleta, pa da se promovišemo ko' ljudi...:lol:

Samo me plaše ''stilisti'' sa ružičaste TV...Znaš, može se desiti da se na TV-u pojavimo u ''ćetanim '' dezenima, pa se malo plašim da će nam to oduzeti na koncepciji Rock VIS benda...:lol:

Natrag