LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009
- Poruka
- 29.042
:lol:
:lol::lol:
Pa vi se jos to necemu nadate :???: ?! De, lepo priznajte poraz, veruj mi da cete osetiti veliko rasterecenje, niko vam se nece smejati a i nemate ste da izgubite sto vec niste
.
A, ostavili ste vi pecat na vrlo diskutabilan nacin. Sad bih rekla da su to bili mali potezi velikih umetnika al' mi se nekako ne uklapa u koncept...
. Dobro, samo vi bez'te od komercijale, nemoj posle da kukate kad bude bilo kasno :acute:.
Sendi, pod hitno bataljuj farbanje ograde, sad je jasno da su te isparenja ošamutila, koja bre neuspela revolucija? :diablo: :lol:
Eto, ti bi odma da idemo u komercijalu, a još nismo ni underground.:acute: Daj prvo da ostavimo neki umetnički pečat, a posle ćemo se lako unovčiti. yes3 :mrgreen:
:lol::lol:
Pa vi se jos to necemu nadate :???: ?! De, lepo priznajte poraz, veruj mi da cete osetiti veliko rasterecenje, niko vam se nece smejati a i nemate ste da izgubite sto vec niste
A, ostavili ste vi pecat na vrlo diskutabilan nacin. Sad bih rekla da su to bili mali potezi velikih umetnika al' mi se nekako ne uklapa u koncept...