Dobro jutro :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Jao Sendi, kako si se samo setila...:D

Predlažem da ''zakupimo'' jedan reklamni termin kod Saleta, pa da se promovišemo ko' ljudi...:lol:

Samo me plaše ''stilisti'' sa ružičaste TV...Znaš, može se desiti da se na TV-u pojavimo u ''ćetanim '' dezenima, pa se malo plašim da će nam to oduzeti na koncepciji Rock VIS benda...:lol:

Pade mi na pamet, uzalud mi dobri ljudi poklanjase one silne slemove da me zastite :lol:
Ma, jok, Dum nego da se raspitamo kad je sledeca audicija pa onako, lepo kolektivno da demonstriramo ko sta zna a Sale ce to znati da prepozna. Valjda... :vorred:
Imaju li oni stiliste ili "stiliste" :lol:
Na kraju, tu je PYC da vadi situaciju :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pade mi na pamet, uzalud mi dobri ljudi poklanjase one silne slemove da me zastite :lol:
Ma, jok, Dum nego da se raspitamo kad je sledeca audicija pa onako, lepo kolektivno da demonstriramo ko sta zna a Sale ce to znati da prepozna. Valjda... :vorred:
Imaju li oni stiliste ili "stiliste" :lol:
Na kraju, tu je PYC da vadi situaciju :D
A hvala, naravno nemam...:)

Ma PYC će sigurno znati da ''izvadi'' situaciju...Sve se bojim da će Sale na kraju doći kod nas na audiciju...:lol:
Eh, što bih to volela, pa da mi Saletu budemo ''stilisti''...Tako će napokon saznati, da pored ''ćetane, rozetli i čivitli'' postoje i druge boje....:D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
A hvala, naravno nemam...:)

Ma PYC će sigurno znati da ''izvadi'' situaciju...Sve se bojim da će Sale na kraju doći kod nas na audiciju...:lol:
Eh, što bih to volela, pa da mi Saletu budemo ''stilisti''...Tako će napokon saznati, da pored ''ćetane, rozetli i čivitli'' postoje i druge boje....:D

I treba da se bojis :lol:
E, da je samo Sale, bojim se da bi to bio preveliki poduhvat za nas :vorred:

:lol:

Poslednja izmena od urednika:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Mislim da je Sale malo preveliki poduhvat i za stilistu Pycovog kalibra. Ali, gore nego što sada izgleda, teško da može. :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Mislim da je Sale malo preveliki poduhvat i za stilistu Pycovog kalibra. Ali, gore nego što sada izgleda, teško da može. :D
:D :D :D
Šta reći....:lol:
sasa-1.jpg

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
A što se frizure tiče, mogli bi i njega da stave među ove mučenike na Linkerima sa najsmešnijim frizurama na svetu. Pa strašno. :D

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Sredina i krajevi! :D

Ma znaš šta, obzirom da znam kakvih sve stilista ima na televizijama, ništa me ne čudi.
Sećam se da sam svojevremeno, dok je jedan moj drug radio kao spiker na TV "Politika", stalno komentarisala njegov izgled i frizuru koju više ne nose ni dečaci u II razredu osnovne škole, a kamo li zreli ljudi od 35, koliko je on tada imao. I onda mi je on objasnio da mu stilista ima nekih 65 godina, i da je pred penzijom, a za odelo koje je to veče na vestima nosio rekao mi je: "Pa, veličina mi je dobra, pokojnik je bio malo krupniji čovek"... :D

Prema tome, siroti Sale, njemu stajling sigurno nije radio Ašok Murti, nego neko takav, pred penzijom, ko u njemu još uvek vidi nestašnog dečačića sa harmonikom. :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Prema tome, siroti Sale, njemu stajling sigurno nije radio Ašok Murti, nego neko takav, pred penzijom, ko u njemu još uvek vidi nestašnog dečačića sa harmonikom. :D
Ljudi nemojte tako...Pa ono mu je ''najlepša'' fotografija...
Nije mu sigurno Ašok Murti radio stajling...Jer da jeste, imao bi i ''šal oko vrata'' :lol:

Kad se samo setim moje teme ''Da li garderoba čini čoveka''...Kako mi on ne pade na pamet...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dobro jutro svima ;)

good-morning-bg.jpg

Opet nigde nikoga ali cini mi se da cujem neku buku pa pretpostavljam o cemu se radi :D.
23_17_orig.jpg

Valjda ce neko uskoro stici i doneti dorucak... :vorred:

Poslednja izmena od urednika:
Natrag