Dobro jutro :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja sam u bendu odlučio da sviram i bukvalno i figurativno :D
Nikad nisam nauči od pevam, to te valjda nauče ili ubede još dok si dete sad samo mogu da cvilim pod tušem da me niko ne čuje.

A ne, ne ide to sa iskustvom, iskustvo je samo maska i kvazi logika da je tako. Dum mene ne možeš previriti :)
Pa valjda ti je sasvim jasno da je nebitno kako pevaš, ''već da pevaš''...Osećam da u tebi leži veliki potencijal...Treba samo da se opustiš, i da dozvoliš da taj ''ugušen talenat izađe iz tebe'' :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Pa valjda ti je sasvim jasno da je nebitno kako pevaš, ''već da pevaš''...Osećam da u tebi leži veliki potencijal...Treba samo da se opustiš, i da dozvoliš da taj ''ugušen talenat izađe iz tebe'' :lol:

Ne mogu i da sviram i da pevam, to bi stvorilo veliku konfuziju i time bih ugušio talenat ostalih članova VIS-a. A i po komentarima se vidi da mnogi imaju neskrivenu želju za vokalnim izražavanjem, tak oda ću se ja ipak osloniti na drugu gitaru koju sam iz predostrožnosti sakrio...na sigurno yes3

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.024
Dobro jutro, vrednice. :)
Ja malo kasnim, išla sam u nabavku za sutra, al' kol'ko vidim, vi ste opet preskočili doručak i uveliko raspravljate o podeli posla u bendu... :roll:
A znate da je doručak najvažniji obrok.

Pošto je dan lep, idemo opet napolje, spremila sam sve za piknik. Izvol'te! :)

1.jpg

Zahvalnice sam upravo potrošila... :(

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne mora svaki put da se doručkuje ,ako organizam nađe snagu iz drugih izvora kao što je duševna hrana :)

Raspravljamo naravno, Dum pokušava savetima da stvori zabunu pa da se na kraju ne zna šta ko u VIS-u treba da radi yes3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne mogu i da sviram i da pevam, to bi stvorilo veliku konfuziju i time bih ugušio talenat ostalih članova VIS-a. A i po komentarima se vidi da mnogi imaju neskrivenu želju za vokalnim izražavanjem, tak oda ću se ja ipak osloniti na drugu gitaru koju sam iz predostrožnosti sakrio...na sigurno yes3
Jao, ''ne mogu i da sviram i da pevam''...Pa zar ti ne znaš? Članovi VIS-a su potpuno oduševljeni činjenicom da su bogatiji za još jedan ''vokal''...yes3

Pozdrav svima, moram da idem....Prijatan dan...:)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jao, ''ne mogu i da sviram i da pevam''...Pa zar ti ne znaš? Članovi VIS-a su potpuno oduševljeni činjenicom da su bogatiji za još jedan ''vokal''...yes3
Pozdrav svimaa, moram da idem....

To ćemo da vidimo, čekam da se PYC izjasni pa da vidim kako stvari stoje iz druge perspektive.
Ali znam da ćeš ti prva promeniti mišljenje, ds to ne može tako kako si zamislila, ali u redu, imala si poštene namere, valjda, sve u interesu, VIS-a, na greškama se uči :lol:

A upravo i ja odlazim.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ajd i ja da se javim na raport, dobro jutro, svirci i pevci. :hi: :mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, ja sam odavno shvatila, da od ''sviruckanja'', nema 'leba...Ovaj orkestar je kvalitetan i ''kvantitetan'', ali neorganizovan...:lol:

Kvantitetat vala i jeste, svi bi da svirackuju al' niko ne preduzima konkretne mere. Te fali garderoba, te ja cu da sviram ovo ili ipak nesto drugo a mogu i da pevam da bi se setili da ne umeju da pevaju... Krajnje neozbiljno, sve vise pocinje da lici na cuvenu, naravno neuspelu iz istih razloga, revoluciju pojedinih clanova protiv "nekih tamo" pristojnih :roll:. Mislim da je krajnje vreme da dovedemo Sasu Popovica, da nadje prave talente :lol:

Pozdrav, Tito :hi:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Kvantitetat vala i jeste, svi bi da svirackuju al' niko ne preduzima konkretne mere. Te fali garderoba, te ja cu da sviram ovo ili ipak nesto drugo a mogu i da pevam da bi se setili da ne umeju da pevaju... Krajnje neozbiljno, sve vise pocinje da lici na cuvenu, naravno neuspelu iz istih razloga, revoluciju pojedinih clanova protiv "nekih tamo" pristojnih :roll:. Mislim da je krajnje vreme da dovedemo Sasu Popovica, da nadje prave talente :lol:

Pozdrav, Tito :hi:

Sendi, pod hitno bataljuj farbanje ograde, sad je jasno da su te isparenja ošamutila, koja bre neuspela revolucija? :diablo: :lol:

Eto, ti bi odma da idemo u komercijalu, a još nismo ni underground.:acute: Daj prvo da ostavimo neki umetnički pečat, a posle ćemo se lako unovčiti. yes3 :mrgreen:

Natrag