Dobro jutro :)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Dobro. Primila k znanju, tako da, ako ti misliš da mi to najbolje stoji, ko sam ja da sudim?!
Ipak si stilista ti, a ne ja. :curtsey:

P.S.
Zahvalnica i dalje nema... :cry:
Zahvalnice, zahvalnice, dođ'te meni amo...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
I zato shvati konačno Crvena, kada te ja obučem sjajem iz svijih očiju, kada te prekrijem dahom, upravo u tom momentu moj stilistički koncept doživljava punu afirmaciju i sjedinjujući se sa tim božanskim u tebi doseže svoj klimaksa. Uostalom doživjela si i dobila upravo ono što ti najbolje stoji.
Uh jbt, od ovog može da se ''rikne''...:cray:
:lol:

p.s.Ja znam da posle ovog komentara mogu dobiti ''otrovnu'' strelu, nakon koje se zanemi, ali šta ću kada na mene ova priča deluje inspirativno...:dntknw:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dum, tebi je izgleda preslo u naviku da places posle dobijanja cuvene MASTER titule, moramo da vodimo racuna sta pisemo :lol:

Crvena, ne brini, odoh ja opet da lupam, mislim po zahvalnicama umesto tebe, da ne bude da vecito lupam u prazno :D

P.S. Bice da cu izgleda da lupam u prazno, nemam ih ni ja :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, tebi je izgleda preslo u naviku da places posle dobijanja cuvene MASTER titule, moramo da vodimo racuna sta pisemo :lol:
Strašno sam razdražljiva, emotivna, krhka...Ne mogu sad da se setim, previše sam ushićena...:lol:

I kao što rekoh, posle svake titule, čovek izgubi kontrolu...Moram se smiriti...Obećavam...

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Na žalost, ništa od lupanja, Sendi. :(
Ja sam već jednom tražila da se poveća dnevni broj zahvalnica kad su tražili drugari iz AZ pokreta. Bata Raka povećao tad na čini mi se 20 dnevno. Nema šanse da se dobije više od toga.
Prema tome, vidite koliko mi svi svakodnevno lupamo. Nije ni čudo što smo prolupali. :D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Strašno sam razdražljiva, emotivna, krhka...Ne mogu sad da se setim, previše sam ushićena...:lol:

I kao što rekoh, posle svake titule, čovek izgubi kontrolu...Moram se smiriti...Obećavam...

Dum, nisam neki psihijatar ali te tvoje nagle promene od placa do smeha pocinju da brinu :vorred:
Mogu da zamislim kako ti je, nisi ti jednom dobijala titulu, svi ti propratni stresovi... :lol:

Na žalost, ništa od lupanja, Sendi. :(
Ja sam već jednom tražila da se poveća dnevni broj zahvalnica kad su tražili drugari iz AZ pokreta. Bata Raka povećao tad na čini mi se 20 dnevno. Nema šanse da se dobije više od toga.
Prema tome, vidite koliko mi svi svakodnevno lupamo. Nije ni čudo što smo prolupali. :D

Al' trazimo razloge za to sto smo prolupali, jos ce Bata Raka biti kriv :D
A moze i bez zahvalnica da se lupa :D

Ima za sve a sa ovakvim motivima prosto mame da se lupa :D

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Pa kad je Rambo mogao da svira na usisivačima, ne znam zašto mi ne bismo mogli na šerpama.
Hvala za nove instrumente, Sendi. ;)
Naaaaaaaaaaaaaavaliiiiiiiiiiiiiiii! :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa kad je Rambo mogao da svira na usisivačima, ne znam zašto mi ne bismo mogli na šerpama.
Hvala za nove instrumente, Sendi. ;)
Naaaaaaaaaaaaaavaliiiiiiiiiiiiiiii! :D
E da , a ta emisija se zvala ''Niko kao ja'' i ''išla'' je na 202...Tu je Rambo imao svoj ''performans'' sa svojim usisivačima....Bar koliko se ja sećam....:)

Sendi, pogledaj Ne Master temu, jednu rečenicu sam posvetila tebi :lol:
Ne, ne ...Nemoj da te zbunjuje moj osmeh...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Sendi, pogledaj Ne Master temu, jednu rečenicu sam posvetila tebi :lol:
Ne, ne ...Nemoj da te zbunjuje moj osmeh...

Ma, nije to Dum, nocu proveravam dascice, i ne, nemoj da mislis na tamo neke dascice nego one od ograde :acute: , sve to mora da prodje i dnevnu i nocnu proveru :D
Sta da me zbuni? :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma, nije to Dum, nocu proveravam dascice, i ne, nemoj da mislis na tamo neke dascice nego one od ograde :acute: , sve to mora da prodje i dnevnu i nocnu proveru :D
Sta da me zbuni? :lol:
Ma znam znam, morala si da proveriš jel' to sve po standardu, da ne kažem po JUSU....:lol: Ako želiš, mogu da ti organizujem neku komisiju ''za kontrolu kvaliteta''....:lol:
Znam neke, koji jedva čekaju, da se odazovu...

Natrag