Dobro jutro :)

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
Dobar Dan svima ...... izvinjavam se sto sam ne redovan u ovoj temi jer imam dosta obaveza oko skole i pripreme za upis u srednju :) .....

Potrebna mi je hitno pomoc: Treba da napisem za pismeni iz Francuskog jezika 2 sastava na temu "Leto" i "Zima", potrebno je da svaki sastav sadrzi 10 recenica (NE PROSTIH!), i da uglavnom pisem kako sam proveo leto -.- ..... ono bio sam kod babe igrao sam se sa drustvom i tako to :) ..... ako bi neko mogao da najkasnije do 8h veceras to da mi napise dobija transfer SF novca kao nagradu .... novca najvise mogu dati do 600£ :) ..... hvala u napred i izvinite sto dzabe spamujem u ovoj temi i kvarim izgled iste ...... ako mi neko to uradi odmah cu obrisati post ili ga editovati i napisati nesto pametno :) ..... molim sve ljude dobre volje da mi pomognu .... a uz 600£ dobice i jednu pesmu ili kolko od mene ... sutra mi stize kamera :D .......

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
HTC, ne verujem da ovde ima "Francuza". Imaš Rusa i par onih koji se prave Englezi. :mrgreen: Ukratko, moraćeš to sam da napišeš. yes3 E, ajde napiši na srpskom pa ubaci u google translator pa kako ispadne, biće valjda za neku trojku. yes3 :D

Motherfucker xD
Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
587
xaxaxaxa ti kao da mi citas misli odradio sam i izgleda ovako :D .....

Ovako izgleda razglednica (pismo) na Francuskom :
Chère Maman,
Je vous envoie cette carte postale du Maroc. Super moi ici. Le temps est magnifique. Chaque jour une nouvelle marche dans la rue. J'ai rencontré beaucoup de personnes. Mon meilleur ami ici est David. Il est un garçon merveilleux. Ce sera ma tournée d'été préférés dans ma vie. Il fait très chaud ici. Hier je suis allé au cinéma. Il est gentil avec moi ici. Hier, j'ai passé beaucoup de temps dans l'eau. J'ai rencontré beaucoup de filles. Sont belles. Je pense que je suis tombé amoureux. Je ne peux pas attendre pour vous voir. Vous me manquez beaucoup.
A bientôt. Luka

A ovako na Srpskom :) :
Dragi mama ,
Ja vas šaljem ovu razglednicu iz Maroka . Super mi je ovde . Vreme je lepo . Svaki dan novi korak na ulicu . Upoznao sam mnogo ljudi . Moj najbolji prijatelj ovde je David . To je divan dečak . Ovo je moja omiljena letnja turneja u mom životu. To je veoma vruće . Juče sam otišao u bioskop. Lepo je meni ovde . Juče sam proveo dosta vremena u vodi . Upoznao sam mnoge devojke . Su lepe . Mislim da sam se zaljubio . Jedva čekam da te vidim . Nedostaješ mi toliko jako .
Vidimo se uskoro. Luka

Axaxaxax kako je glup ovaj prevodilac :D ..... ma ja cu ovako da napisem pa ako da 2 da :D ako ne da neka da 1 ;)

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Dragi drugovi i drugarice (ZBOR) dobro jutro!:D
Ne mogu da odolim!:D

grupatntzbor.jpg

I samo da dokažem da ne odustajem i sa kakvom sam ozbiljnošću ušla u ovaj projekat!:blum3::blum3::D:D

sun-drum.jpg

E sad, da vas vidim! :dance2:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Kadet ivanjuška se u stavu mirno javlja na zbor,ubi ova truba.Moše još jedna,hihihih

Poslednja izmena od urednika:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Svaka čast, Mars! Dobro jutro!
Čin još nisam dobila pošto sam najsvežija u bendu, ali se javljam na zbor, i uniformu sam nabavila. ;)

148 Betty Boop - Soldier.jpg

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dobro jutro...e Dum baš si baksuz, taman kad sam do tebe stigao nestaše zahvalnice :dntknw:

Šta htedoh reći, da...rastrčasmo se po forumu a niko zvanično da se javi u ovoj temi, kafa, rakija, doručak...ali nema veze, lep je dan :dance2:
Što se foruma tiče, očekujem nove bisere i da mi ne secka utakmica večeras wacko2

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Kako nema, Death, pa Dum je skuvala kaficu.
Evo ja sam spremila jedan srpski doručak u lepom ambijentu, na otvorenom.
Izvol'te! :)

5037.jpg

Natrag